Site de secrete, stiinta si metafizica

În 2018 avem şansa de a ieşi din închisoarea Matrix-ului! La mulţi ani, tuturor!

6 21

Suntem prinşi într-o celulă cosmică. A fost apăsat un buton gigantic de “pauză” asupra percepției noastre despre continuumul spațiu-timp. Suntem prinși în închisoare şi așteptăm. Oamenii cu conştiinţa crescută aşteaptă… S-au făcut pași mari în dezvăluirea adevărului cosmic. Ce se întâmplă în continuare? Zidurile încep să cadă, pentru a pregăti o trezire în masă. Fără ignoranță, fără aroganță, fără dogme. Trezirea trebuie să se întâmple. Trebuie să ieşim din Matrix, începând cu anul 2018.

V-aţi întrebat vreodată cine sunteţi? Care este scopul vostru în viaţă? Doar ca să vă căsătoriţi, să aveţi copii şi cam atât? Oare nu avem un scop mai înalt? Ca, de exemplu, să ne ridicăm din întunericul Matrixului şi să lăsăm lumina să ne pătrundă în suflet. Sau să ne străduim să urmăm o cale cu vibraţii luminoase.

Trebuie să avem încredere în Univers şi să respingem toate minciunile pe care Matrix-ul ni le oferă de zeci, de sute şi de mii de ani. Universul e bun şi minunat, numai că forţe puternice ne domină minţile şi nu vor să vedem adevărul, care e atât de simplu şi de frumos. De bucurie, dragoste şi pace trebuie să avem parte. Şi atunci, cum se face că peste tot observăm nefericire, ură şi război? Pentru că Matrix-ul asta îşi doreşte: să ne ţină în vibraţii negative tot timpul!

Există vreo şansă să schimbăm acest lucru? Da. Noi nu trebuie decât să distrugem controlul Matrix-ului. Să conştientizăm faptul că suntem fiinţe multidimensionale. Să luptăm pentru aflarea adevărului. Văzând eforturile şi deschiderea noastră, Universul ne va sprijini. Şi atunci, realitatea multidimensională ni se va dezvălui. Poate începând chiar cu anul nou, 2018.

De aceea, vă urez “La mulţi ani” tuturor pentru noul an!

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie