David Icke: „Oamenilor le este furată realitatea de către entităţi interdimensionale malefice!” Cine sunt aceştia şi ce vor de la noi?


Fostul prezentator sportiv BBC, David Icke, considerat de unii a fi „conspiraţionist”, a ţinut în anul 1991 un discurs fabulos de peste 10 ore, în care a vorbit despre natura realităţii în care trăim, în această „casă de nebuni”, pe care am acceptat-o ​​ca fiind una „normală”. Iată câteva fragmente celebre din acest discurs (dar şi din alte discursuri ulterioare):

* Majoritatea oamenilor sunt prinși în programul Matrix. Alții care pot accesa o altă realitate sunt numiți nebuni. Capacitatea noastră de a „decoda” realitatea este legată de ceea ce suntem capabili percepe. Înțelepții au putut demult să vadă dincolo de gama îngustă de frecvență a luminii vizibile.

* Marea majoritate dintre noi avem, fără să știm, o mentalitate de sclavi.

* Nu e coincidență că glanda pineală situată în creier, cunoscută și ca „ochiul minții”, este calcificată odată cu introducerea fluorului în apa noastră.

* Politicienii sunt doar marionete, și nu corporațiile sunt cele care conduc lumea. Când mergem mai adânc, am putea da vina pe familia Rothschild, dar nici ăsta nu e capătul. Oamenii trebuie să ştie că această realitate a fost deturnată de o forță invizibilă pe care gnosticii o numeau „Arhonii”.

* Acest adevăr se găsea în Marea Bibliotecă antică din Alexandria, şi era cunoscut și de catarii francezi. Trebuia ca adevărul să fie distrus, pentru a putea fi instalat un „Dumnezeu fals”.

* „Mintea arhonică” este mintea unui psihopat: fără empatie sau rușine, fără nicio remuşcare; este mentalitatea văzută în liderii lumii.

* Umanitatea a fost ţinută în ignoranţă de acest cult al morții, iar adepții arhonici, – sataniştii şi mass-media arhonică – sunt obsedaţi de moarte și crimă.

* Majoritatea politicienilor sunt din liniile de sânge arhonice sau agenți ai acestora.

* Există un război asupra sănătății noastre pentru a ne slăbi sistematic, astfel încât ei să ne poată manipula. Dacă ești bolnav, ești mai ușor de controlat.

Când David Icke a venit cu ideea că reptilienii conduc lumea, cu mulți cu ani în urmă, el a fost ridiculizat și a fost etichetat drept nebun. Dar, existența entităților reptiliene a fost descrisă de gnostici acum aproape 2.000 de ani:

* Anumite linii de sânge regale (hibrizi) au fost create pentru a fi vehicule ale acestor entități. Frecvența hibrizilor este mult mai asemănătoare cu arhonii decât cu oamenii.

* Am fost infiltrați de o forță care a preluat realitatea, pentru că seamănă cu noi.

* Radiația este mult mai mare decât era acum 50 de ani, totul făcând parte dintr-un plan pentru a ne îndepărta de conștiința infinită.

* Entitățile arhonice schimbă planeta ca să se simtă mai mult ca acasă, să schimbe atmosfera în cea a unei „lumi arhonice”.

* Agenda transumanistă, în care tehnologia este inserată în organism, de exemplu, folosind microcipuri pentru a înlocui medicamentele, este aceea de a ne face să devenim sclavi ai societatii. Arhonii sunt o forță robotică; zeul reptilelor este tehnologia.

Viziunea distopică a lui Icke asupra viitorului arată că oamenii stau lipiți de televizoarele lor, blocați pentru totdeauna în mintea Matrix-ului:

* Soluția este constiinta. De îndată ce ne trezim, jocul se va termina. Ne țin în înșelăciune mentală și spirituală pentru că le este frică că ne vom trezi. Prin deconectarea de la program, le luăm puterea.

* Trebuie să fim cine suntem cu adevărat. O revoluție personală este necesară!

* Dacă încetăm să ne conformăm realității tradiționale, totul se prăbușește, apar fisurile.

* Există o un fenomen de trezire care apare în lume. Sistemul va încerca să-i asuprească pe aceia care se trezesc, dar nu va reuși din cauza amplorii globale a fenomenului.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock