Extratereştrii avansaţi (Nephilimii) au creat primii oameni primitivi (Homo Sapiens), care, la început, nu se puteau reproduce? Apoi, a intervenit „şarpele”…


Să spunem că oamenii au fost creaţi de nişte extratereştri avansaţi, numiţi Nephilimi şi altfel am putea vedea legenda biblică. Atunci când Nephilimii au creat primele exemplare ale lui Homo Sapiens, acestea nu se puteau reproduce; ele erau create fără organe se*uale sau incomplet dezvoltate. Cu timpul însă, oamenii primitivi au ajuns la capacitatea de a se împreuna între ei, şi astfel au putut da naştere la copii. Povestea lui Adam și Eva în Grădina Edenului este un pas crucial în dezvoltarea omenirii, dobândirea capacităților de a procrea.

Șarpele din Biblie nu are nimic comun cu ființa pe care o numim noi azi șarpe, el era o zeitate cu rang înalt, care a contribuit la crearea organelor se*uale normale ale omului primitiv.

Alungați din lăcașul zeilor, capabili să se reproducă, primul Adam a cunoscut-o pe Eva și a născut un fiu Cain, care era plugar, apoi Eva l-a născut pe Abel, care a fost păstor. Biblia relatează că atunci Cain s-a ridicat împotriva fratelui său și l-a omorât, Cain s-a refugiat în Tara Nod la răsărit de Eden; acolo el a avut un fiu pe care l-a numit Enoh și a întemeiat un oraș pe care l-a numit ca pe fiul său, Enoh. În generația a șasea după Cain s-a născut Lameh, iar fiii acestuia au fost numiți întemeietorii de popoare. Lameh a ucis un om și un copil. El a mărturisit crima celor două soții și cei trei fii declarând: „Cain va fi răzbunat de 7 ori, iar Lameh de 70 câte 7.”


Lasă un comentariu