Un artefact din Turcia, vechi de 3000 de ani, arată că un astronaut antic a sosit într-o navă spațială pe Pământ


Un fragment găsit în Turcia în 1973 este, fără îndoială, cel mai faimos obiect cu aspect de navă spațială, care dovedește prezența extratereștrilor antici pe Pământ. Această piatră rece, veche de 3.000 de ani, prezintă o rachetă modernă cu motoare propulsate și un tip care poartă un costum spațial. Poate fi încă o dovadă pentru teoriile astronauților antici, care arată că extratereștrii au vizitat Pământul în trecut.

Zona în care s-a găsit această piatră a constituit Regatul Urartu în secolul al IX-lea î.Hr. Se crede că remarcabila relicvă de piatră are aproximativ 3.000 de ani vechime, dar alți experți cred că ar putea fi mult mai veche. Artefactul nu este expus public, fiind păstrat la Muzeul de Arheologie din Istanbul (Turcia).

Potrivit cărții arheologului amator Zecharia Sitchin – „The Earth Chronicles Expeditions”, obiectul de piatră este o replică sculptată la scară a unei nave spațiale, având 24 cm lungime, 9 cm înălțime, 8 cm lățime. Sitchin observă, de asemenea, un motor mare, flancat de 4 mici motoare situate în spatele obiectului. Din păcate, capul pilotului a dispărut din artefact. Un costum strâns pe piele îi acoperă în întregime corpul astronautului.

Faptul că sculptura în stâncă prezintă ceea ce pare a fi o navă spațială, indică faptul că „astronauții antici” au vizitat odată Pământul.

Cunoștințele anticilor în domeniul rachetelor erau nemaipomenite. Poate că ați auzit de teoria războiului nuclear antic sau de vehicule zburătoare antice. Se crede că strămoșii noștri puteau călători în spațiul cosmic și știau mai multe despre Univers decât noi. La un moment dat, ministrul irakian al transporturilor, Kazim Finjan, a făcut o remarcă șocantă în 2016. El a spus că sumerienii antici au avut cosmodromul propriu și au făcut călătorii în afara sistemului solar.


Lasă un comentariu