Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Secretul de la Montauk: la finalul celui de-al doilea război mondial, naziştii şi-au ascuns averi incredibile în apropiere de New York


Un articol ciudat apăru la mijlocul anilor 40 în „East Hampton Star”, un ziar local din Long Island (o zonă suburbană din New York, SUA). Articolul îl cita pe Tom Hubbs, un purtător de cuvânt al Diviziei Funciare al Oficiului Statului New York pentru Servicii Generale, care spunea următoarele:

„În anul 1945, convinşi de căderea celui de-al Treilea Reich, naziştii au trimis un submarin la Montauk, o aşezare nu departe de New York. Acesta transporta o avere incredibilă, capturată după cucerirea Franţei, şi care trebuia îngropată în 12 cufere grele de metal.

Marinarii germani au respectat instrucţiunile primite şi au îngropat comoara la Camp Hero, punând deasupra ei o stâncă mare, ca indiciu unde poate fi găsită. Banii şi bijuteriile trebuiau folosite după război pentru mituiri, paşapoarte false şi transportarea în condiţii de siguranţă a ofiţerilor nazişti de rang înalt în Statele Unite şi în America de Sud”.

Articolul explica faptul că unul din submarinele germane a fost scufundat, dar mai mulţi marinari au supravieţuit şi au relatat mai târziu această poveste. Încercând să-şi recupereze comoara, se pare că germanii au apelat chiar la vânători profesionişti de comori, negociind cu statul New York. Nu se ştie însă nimic de descoperirea averii până în ziua de astăzi.

Încă o dovadă că naziştii s-au înţeles cu autorităţile din America pentru a-şi continua liniştiţi viaţa…


Lasă un comentariu