„Extratereştrii au sosit în New York? Guvernul SUA ştie deja?” – îşi spun întrebarea mai mulţi utilizatori de pe reţeaua „X”, după ce a apărut un videoclip incredibil


O americancă a postat un videoclip pe rețelele de socializare, declanșând din nou discuții la subiecte controversate: dacă extratereștrii au sosit deja și au început să descopere Pământul și dacă guvernul SUA știe deja despre existența lor. Americanca respectivă călătorea într-un avion când a surprins un videoclip discutabil cu un OZN ciudat pe cerul orașului New York.

Obiectul ciudat zbura pe lângă un avion în care se afla pe aeroportul LaGuardia din New York, ceea ce a determinat-o să anunțe autoritățile. Potrivit cotidianului „Daily Star”, Michelle Reyes făcea o filmare deasupra orașului New York de pe fereastra avionului ei, chiar înainte de a ateriza pe aeroport, fapt ce a coincis cu trecerea OZN-ului respectiv. Prima dată, femeia a crezut că este vorba de o pasăre, însă apoi şi-a dat seama că e un obiect cilindric zburător, ceea ce a determinat-o să informeze Administrația Federală a Aviației pentru a verifica că nu prezintă un risc pentru siguranță.

Unii utilizatori ai rețelelor de socializare au difuzat pe scară largă videoclipul cu temeri de o posibilă invazie extraterestră în viitorul apropiat, adăugând că în prezent, extratereștrii descoperă Pământul pentru a studia și observa atmosfera. Pe de altă parte, susțin că guvernul SUA știe deja despre existența extratereștrilor și că au fost în contact cu aceștia pentru viitoare planuri inexplicabile între oameni și fiinţele de Cosmos.

Desigur, mai e de luat o ipoteză: dacă e vorba de un prototip aerian secret guvernamental, care a fost testat?

https://x.com/KaceeRAllen/status/1783706795006996529

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock