Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

De ce lumea ştiinţifică continuă să ignore reîncarnarea? Iată un caz concret din Turcia, cu dovezi şocante

847
blank
520323859

La Simpozionul internațional de Parapsihologie, desfășurat în decembrie 1975 în orașul francez Reims – la care au participat numai cunoscuți oameni de știință – profesorul Jean Dierkens a relatat și o întâmplare deosebit de sugestivă; cazul respectiv fusese de fapt prezentat anterior de către un medic legist din Turcia, atât la un Congres internațional ținut la Monaco, cât și la un Simpozion desfășurat la Edinburg (Anglia). Iată pe scurt conținutul relatării:

Într-un oraș din Turcia, într-o bună zi, în plină stradă, un copil a început să strige: „acesta e cel care rn-a omorât, el m-a omorât!” Un polițist aflat în apropiere auzind aceste cuvinte, nu a stat să le analizeze și l-a dus pe cei acuzat (un om vârstnic) cât și pe copil, la postul său de cartier.

A urmat o anchetă destul de ciudată, în cadrul căreia însăși părinții copilului au fost foarte surprinși de comportarea fiului lor. Dar, treptat, adevărul a ieșit la iveală: investigat separat, arestatul a recunoscut la un moment dat că pe când era mai tânăr, a înjunghiat pe cineva; a scăpat însă de pedeapsă, din lipsă de probe din partea acuzării. Scoțându-se de la arhivă dosarul procesului respectiv, s-a constatat un fapt uimitor: exact în locurile loviturilor de pumnal aplicate fostei victime – amplasarea rănilor fiind desenată precis în dosar – copilul avea pe spate semne întru totul similare!

În concluziile prezentării sale, profesorul s-a exprimat foarte semnificativ: „Ipoteza reîncarnării trebuie să fie considerată cu calm și seninătate. Lumea întreagă vorbește despre ea, singur Occidentul continuă să o ignore.”

Orgoni Crystal