Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Pe Lună există un legendar dom de sticlă, în care se află staţionaţi 1.000 de soldaţi americani

118

blankUn blog despre OZN-uri, pe nume scottcwaring.blogspot.com, crede că a găsit în arhiva pozelor NASA legendarul dom de sticlă de pe suprafaţa Lunii. Pozele fac parte dintr-o serie realizate de către agenţia spaţială americană în decembrie 1972. Locaţia locului unde s-ar afla domul de sticlă este: 5 grade sud, 134,1 grade est.

Conform hackerului englez Gary McKinnon, cel care a intrat fraudulos în serverele NASA şi a luat informaţii secrete (fiind considerat astfel de americani cel mai periculos hacker al tuturor timpurilor), domul de sticlă de pe Lună ar fi o bază secretă a extratereştrilor, iar acolo s-ar afla abandonaţi numai puţin de 1.000 de soldaţi americani.

P.S. Habar n-am dacă există sau nu un dom de sticlă pe Lună; oricum, formaţiunea respectivă are într-adevăr o formă tare ciudată. Şi nu e singura de pe Lună. Într-un articol din iunie 2011 scriam despre posibila existenţă pe Lună a unor oraşe cu clădiri negre, metalice şi ceramice (https://www.lovendal.ro/wp52/in-partea-intunecata-a-lunii-se-afla-orase-cu-cladiri-metalice-ceramice-si-negre/). În februarie 2011, prezentam ipoteza conform căreia în craterul Schroteri s-ar afla o maşină de excavare extraterestră (https://www.lovendal.ro/wp52/misterul-craterului-schroteri-o-masina-de-excavare-extraterestra-pe-luna/).  În decembrie 2010 scriam un articol conform căruia în partea întunecată a Lunii, în regiunea Delporte-Izsak s-ar afla o navă extraterestră ce seamănă cu celebrul aparat de zbor X-Wing din seria “Star Wars” (https://www.lovendal.ro/wp52/americanii-si-rusii-au-fost-in-secret-pe-luna-pentru-a-afla-misterul-unei-nave-extraterestre/). Eu cred că, pentru a se pune capăt tuturor acestor speculaţii, ar trebui ca o misiune internaţională să trimită un robot spaţial care să aterizeze pe Lună şi care să prezinte, în direct, toate aceste locuri controversate de pe Lună. Astfel, s-ar lămuri măcar o parte din aceste mistere.

 

Orgoni Crystal