De ce extratereştrii Anunnaki au creat oamenii moderni, prin manipularea ADN-ului, şi nu s-au folosit de maşinării şi de roboţi pentru exploatarea aurului de pe Terra?


Imagine: prelucrare proprie

Se ştie legenda creării oamenilor de către extratereştrii Anunnaki, aşa cum a fost ea expusă de scriitorul Zecharia Sitchin. Acesta a spus că Anunnakii, veniţi de pe planeta Nibiru, aveau nevoie de forţă de muncă pentru a exploata materialele preţioase de pe Terra (în special), aşa că au creat oamenii. Dar, apare întrebarea de ce ar crea extratereştrii Anunnaki oameni, care să fie sclavii lor de muncă, în loc să folosească doar tehnologie extrem de avansată, cum ar fi roboți sau mașinării?

Pentru mine acest lucru este simplu. Dacă vizitați o lume străină, utilizați materialele disponibile din acea lume. Pentru a crea roboți mecanici trebuie să colectați mii de metale și minerale diverse. Gândiți-vă la materialele necesare pentru a construi un sistem de inteligenţă artificială computerizat, care să fie folosit de roboții mecanici. Aveți nevoie de mașini pentru a construi toate componentele și piesele necesare.

Să spunem că extratereştrii doreau să construiască doar maşinării care să exploateze aurul, nu şi roboţi. Dar, pentru a construi asemenea maşinării, tot e nevoie de a realiza infrastructura pentru a construi mașinile. Uitați-vă la echipamentele necesare pentru a extrage aurul din sol sau din apă. Un echipament uman de extracţie a aurului are nevoie de mii de piese, care provin din zeci / sute de fabrici şi ţări. E imposibil ca o singură fabrică să producă toate piesele necesare pentru construirea unui echipament.

Aşadar, extratereştrii Anunnaki nu aveau la dispoziţie nici timp, nici personal şi nici piesele necesare pentru a construi sisteme avansate pentru exploatarea minelor de pe Terra. Conform legendelor, Anunnaki veniţi pe Pământ erau ingineri și oameni de știință. Conform tabletelor sumeriene, omul de știință principal era Enki, iar sora lui, Ninhursag, era medicul șef. Deşi Anunnaki trăiau mult mai mult decât oamenii, totuşi condiţiile de pe Terra au avut un efect negativ asupra lor, aceştia îmbătrânind mult mai repede pe Pământ.

Acum ajungem la crearea oamenilor. De ce? În toată această discuție despre roboți și mașini, cu toții trecem cu vederea faptul că tocmai acestea sunt corpurile noastre. Mașini organice de auto-replicare, concepute pentru muncă. Conștiința sau spiritul nostru nu este corpul nostru, este separat(ă), dar este capabil(ă) să se contopească cu trupul, pentru a-l alimenta și pentru a-l opera.

Inginerii extratereştri care au aterizat pe Terra acum câteva zeci sau sute de mii de ani au văzut creatura sălbatică hominidă care cutreiera Pământul și au înțeles oportunitatea. Dacă ar putea „actualiza” acest hominid cu ADN-ul lor mai avansat, atunci ar putea crea o creatură inteligentă, care are capacitatea de a lucra și de a învăța abilități. Acest proces a durat ceva timp, dar în cele din urmă a avut succes.

Anunnaki și-au creat muncitorii de care aveau nevoie, iar oamenii s-au închinat Anunnakilor ca la nişte zei. În cele din urmă, Anunnaki i-a învăţat pe oameni matematica, astronomia, agricultura şi alte ştiinţe.

Din toate acest fapte, un lucru este sigur: încă de la începuturi, noi, oamenii am avut o fascinație inexplicabilă pentru aur (la fel cum Anunnaki erau obsedaţi de aurul de pe Terra, ce le era necesar pentru planeta lor, Nibiru). Aurul este şi astăzi folosit ca monedă plină de valoare; băncile naţionale îşi ţin rezervele în aur, iar mulţi dintre noi avem la degete verighete din aur. Şi multe culturi antice susțineau că aurul este „proprietatea lui Dumnezeu”…


Comentariile sunt închise.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock