Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

În largul coastelor Californiei se află o posibilă bază extraterestră submarină? O descoperire cu ajutorul lui Google Earth


La puțin mai mult de 10 km de coasta Point Dume din Malibu (California / SUA), o structură cu aspect neobișnuit se află pe fundul mării. Pe baza imaginilor obținute pe Google Earth, obiectul de formă ovală are un vârf plat uriaș și ceea ce se aseamănă cu nişte stâlpi sau coloane, care par să dezvăluie intrarea într-un loc mai întunecat. Anomalia se află la aproximativ 700 de metri sub suprafața apei, măsurând aproape 5 km lățime. Ce este mai exact chestia asta?

Potrivit site-ului web al unui program de radio din California, „Fade to Black”, acesta poate fi „Sfântul Graal al OZN-urilor/OSN-urilor (obiecte subacvatice neidentificate)” pe care cercetătorii l-au căutat în ultimii zeci de ani.

Jimmy Church, care găzduiește „Fade to Black” la Dark Matter Radio Network, a declarat în 2014 pentru „The Huffington Post” că unul dintre ascultătorii săi – cineva pe nume Maxwell – l-a contactat cu o imagine Google Earth care arată ceva ciudat, sub apă în largul coastei din Malibu. Church i-a cerut apoi designerului grafic Dale Romero să surprindă cât mai multe imagini unghiulare ale anomaliei.

„Prima mea impresie a fost aceea că structura era una grecească, părea artificială, nefiind una naturală. Când o privești de sus, este o formă ovală aproape perfectă. În mediul natural, nimic nu este simetric. Totul este erodat și acoperit de stânci (…) dar aici avem un oval perfect. Se remarcă un fel de acoperiș. Pare ca o arenă olimpică (…) Arată ca o structură ovală perfectă de origine artificială”, a declarat Church.

Folosind coordonatele Google Earth – care sunt 34° 1’23.31″N 118° 59’45.64″W – Church și Romero au venit cu o serie de imagini, începând dinspre sud, privind spre nord și terminând spre nord, privind înapoi spre sud.

Mai multe puteţi afla vizionând videoclipul de mai jos (ATENŢIE! Videoclipul e din 2014):


Lasă un comentariu