Piatra Chintanami: sursă de putere şi quantum vortex netehnologic

DISTRIBUITI
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

piatra-magicaPiatra, foarte celebră de altfel, este asemenea unui trapez, din piatră neagră sau dintr-un minereu, cu striaţii „aburite”. Oricum este mai mult decît o piatră. Oamenii de ştiinţă nu au putut-o studia complet pentru că ea există doar parţial în conceptul omenirii actuale de materie şi spaţiu.

Piatra Chintanami este mai mult decît un artefact. O parte din piatră a fost păstrată într-o mănăstire din Tibet, o alta în Muzeul de Istorie Naturală din New York, iar cea de-a treia în oraşul Agharta. O legendă antică sud-americană ne povesteşte că zeul Tvira a construit un Templu pe o insulă din Lacul Titicaca pentru a găzdui 3 pietre sfinte, numite Kala. În mod similar, 3 pietre negre erau venerate de musulmani, la Ka’aba, la Marea Moschee din Mecca. Sunt numeroase tradiţiile legate de pietre, însă toţi sunt de acord cu originea lor celestă. Musulmanii cred că pietrele au fost iniţial albe, dar s-au înnegrit după ce au absorbit gândurile negre, diabolice.

piatra-magica-2În Ungaria, lângă satul Stregoicavarera, este un monolit, despre care ocultiştii secolului 19 spuneau că este una din chei. S-a emis un număr mare de superstiţii legate de monolit, în special cea care presupunea că oricine doarme în vecinătatea ei va fi urmărit de coşmaruri monstruoase din altă lume, pentru totdeauna.

Multe texte menţioenază piatra Chintanami ca „trapezul strălucitor“. Câţiva esoterici şi volumele ascunse ale tradiţiei gnostice au menţionat forma originală a pietrei ca fiind trapezul. Un erudit arab a mers după urmele lui Abdul Al-Hazred, care a scris despre piatră într-un manuscris din sec. 18 numit: Kitab Al-Azif. Von Juzt a menţionat-o în „Cultele ascunse“, iar Ponape şi Prinn în „Presupusele Mistere“. Cele mai recente menţionări ale pietrei datează din 1920 şi se referă direct la motivele pentru care pietrele au fost numite chei.

piatra-magica-3În budhism şi daoism, exista tradiţia celor 8 nemuritori – 8 maeştri care locuiesc sub un munte, la graniţa Chinei cu Tibetul. Oraşul, cunoscut sub numele de Agharta (His Wang Mu) este sub pămînt, în apropiere de Lhasa. Au fost numeroase rapoarte dubioase în urma explorării tunelelor care duc către oraş, dar cele mai credibile vin de la Nicholas Roerich, artist şi mistic rus (1874-1947). De-a lungul călătoriilor sale în Asia, în prima decadă a secolului XX, el a auzit de cei 8 nemuritori şi de reşedinţa lor din munţi. El a aflat de la un ghid despre uriaşul seif din interiorul Munţilor Kunlun, unde ar fi depozitate de la începutul istoriei comori, dar şi despre existenţa oamenilor gri. În 1920, un înalt abate din Trasilumpo i-a încredinţat lui Roerich un fragment din piatra magică, dintr-o altă lume.

Piatra Chintanami se presupune că provine din sistemul Sirius. Textele antice asiatice pretind că atunci „când fiul Soarelui a coborât pe pământ pentru a învăţa omenirea, a căzut din cer un scut care purta puterea lumii“. Soţia lui Roerich, Helena, scria că piatra de un negru lucios, ca o inimă neagră, prezenta 4 litere necunoscute, pe care Roerich le-a identificat ca provenind din sanscrită, traducîndu-le astfel: „Din stele am venit. Am adus potirul cu scutul. Cu el am a dus o comoară, cadoul lui Orion“.

Radiaţia pietrei era mai mare decât cea a radiumului, dar pe o frecvenţă diferită. Legendele asiatice susţineau că această radiaţie acoperă o arie vastă şi influenţează evenimentele lumii şi că principala parte a pietrei este păstrată într-un turn în oraşul Starborn. Conform textelor antice, piatra a fost trimisă, din Tibet, regelui Solomon, în Ierusalim, care a despicat piatra, iar dintr-o bucată a făcut un inel. Secole mai tîrziu, Mohammed a luat alte trei părţi la Mecca. O bucată mai mică a fost trimisă, prin intermediul lui Roerich, Europei, să o ajute la înfiinţarea Ligii Naţiunilor. Odată ce Liga Naţiunilor a eşuat, Roerich a returnat fragmentul în Tibet către lamaseria Trasilumpo.

Se presupune că Dalai Lama al 13-lea a decretat ca fragmentele să fie păstrate în locuri diferite pentru a fi în siguranţă. Roerich a speculat că piatra ar fi o formă de moldovit – un minereu magnetic, un accelerator spiritual, se crede. Unii istorici spun că piatra poate acţiona ca un far ce conduce spre oraşul celor 8 nemuritori. Abatele i-a spus lui Roerich cum nemuritorii au fost făcuţi din aer şi argilă, modelaţi de Mu Kung, suveranul spiritual estic, şi Wang Mu, regina spaţiului vestic.

Viziunea post-taoistă spune că vin de pe o planetă din sistemul solar Sirius şi că şi-au stabilit un avanpost în munţii Tibetului, unde îşi desfăşurau experimentele genetice cu hibrizi. Roerich raporta că de-a lungul călătoriei în Tibet a văzut un disc zburător. Ghidul lui i-a spus că provenea din oraşul Agharta. Teoria lui Roerich despre piatră spune că aceasta este încărcată cu shugs-curenţii unei forţe psihice. El a speculat că seamănă cu un acumulator electric şi într-o formă sau alta poate reda energia stocată. De exemplu, va creşte vitalitatea spirituală a oricui o va atinge, îmbogăţindu-l cu noi cunoştinţe ori ar putea creşte abilităţile psihice, care i-ar permite să observe o imagine a oraşului Agharta, valea celor 8 nemuritori. Piatra, conform lui Balam, este o cheie către viitor şi destinul oricărui individ. Este o sursă de putere, un quantum vortex netehnologic.


DISTRIBUITI
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lasă un comentariu