Cazul halucinant de teleportare a unui băieţel din Spania, la 8 km depărtare


Imagine: flickr.com (Commons Creative – free)

Teleportarea este un proces de deplasare a unui obiect dintr-un loc în altul, mai mult sau mai puțin instantaneu, fără ca obiectul să parcurgă spațiul dintre cele două poziții. Teoretic au fost inventate mai multe metode de teleportare (teleportare cu găuri în spațiu-timp, gaură de vierme), dar experimental au fost confirmate numai teleportarea cuantică și psihică.

Şi totuşi… Vă prezint un caz de teleportare care a avut loc în Spania. Pe 1 iulie 1976, ziarele locale din Estas Tomino descriau o probabilă întâmplare de teleportare afară din casă. Băiețelul Hector Gonzales Portas a fost culcat în pat de mama lui. Pe ușă erau gratii, casa era încuiată. Dimineața, totuși, nici urmă de el. Nici urmă de spargere.

Până la urmă, băiatul a fost găsit de Jandarmerie (Garda Civilă) într-o casă care se afla la 8 km depărtare, în aceeași pijama, dar cu mâinile legate. Copilul spunea că a dispărut din cameră și abia în casa aceea și-a revenit.

Gazetarii se mirau, Jandarmeria însă era de părere că copilul a fost furat de cineva și spune această poveste doar pentru că a fost intimidat…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO