Interviu halucinant pe Exopolitics.org cu o persoană care susţine că a lucrat 13 ani pe planeta pitică Ceres în cadrul unui program spaţial secret! Chiar există „Flota Întunecată”?


Exopolitics.org (un site condus de dr. Michael Salla, despre care unii spun că ar fi un bun scriitor SF) prezintă de mai bine de 5 ani un interviu cu un martor, pe nume Tony Rodriques, care susţine că a fost recrutat încă de la vârsta de 9 ani într-un secret program spaţial guvernamental. Tony pretinde că atunci când a împlinit vârsta de  16 ani, în 1988, ar fi fost dus pe Lună pentru a fi testat de abilitățile psihice pe care le poseda, care sunt de mare folos programelor spațiale secrete.

De pe Lună, martorul susţine că ar fi ajuns pe planeta Marte, unde ar fi lucrat alături de o forță militară mercenară care protejează bazele corporative de marțienii indigeni. Apoi, timp de 13 ani, Tony Rodrigues spune că a fost dus pe Ceres, o mică planetă din centura de asteroizi (aflată între Marte şi Jupiter), unde ar fi lucrat cu un echipaj de cargou condus de germani, ce ar fi făcut parte din „Flota Întunecată”, înființată inițial de Germania nazistă în timpul celui de-al doilea război mondial.

Prima referire publică la „Flota Întunecată” a fost făcută de Corey Goode, care a enumerat-o drept una dintre cele cinci programe spațiale secrete cu care era familiarizat la începutul anului 2015. Existența unui program spațial secret legat de naziști a fost ulterior confirmată de William Tompkins, la începutul lui 2016.

Într-un ultim interviu cu Tony Rodriguez, publicat pe 9 ianuarie 2022 – 13 Years on Ceres with the Dark Fleet – An Interview with Tony Rodrigues – martorul oferă detalii despre cei 13 ani petrecuţi pe Ceres.

Prima reacţie când citim asemenea lucruri ar fi: „Toţi bat câmpii! Aşa ceva nu există!”. Chiar există baze secrete pe Lună, Marte sau Ceres? Dacă da, de ce ni se ascunde asta de zeci de ani? Chiar există o „Flotă Întunecată”? Sincer, răspunsul nu-l cunosc, însă ar trebui să fim cu mintea deschisă şi să nu excludem nimic…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock