Mai ţineţi minte de avionul malaiezian dispărut „370” în anul 2014? Cică s-ar afla într-un tărâm paralel, pasagerii sunt în viaţă, dar ei vor reveni peste 25 de ani…


Pe 8 martie 2014 a dispărut „Zborul MH370” al companiei Malaysian Airlinies, care făcea ruta dintre Kuala Lumpur la Beijing. Despre misterul „Zborului MH370” am scris o mulţime de articole în anul 2014 (le puteţi reciti toate AICI dacă aveţi răbdare), unde am lansat o mulţime de ipoteze (atenţie, încă o dată, zic „ipoteze”, si nu certitudini) despre ceea ce s-a întâmplat cu el.

Întrucât în acel avion se aflau 20 de angajaţi ai unei companii americane de high-tech, orientată spre energii alternative, Freescale Semiconductor, s-a presupus că avionul a fost prăbuşit de forţele oculte pentru a nu se mai dezvolta tehnologii pentru maşinile electrice.

O altă teorie ar fi aceea că acel avion a fost răpit, dus la baza militară americană Diego Garcia din Oceanul Indian şi apoi a fost distrus în întregime în New Mexico (SUA). De ce? Pentru că întreg avionul ar fi fost “contaminat” cu o substanţă misterioasă şi apoi a trebuit să fie distrus. Nu se ştie ce s-a întâmplat cu pasagerii, dar aproape 100% ei nu mai sunt în viaţă.

Totuşi, un mistic malaiezian, pe nume Ibrahim Mat Zin, pretinde că ştie misterul „Zborului MH370”: avionul pur şi simplu a dispărut într-o lume paralelă, pasagerii se află în viaţă, şi vor apărea din nou în lumea noastră peste 25 de ani. În tărâmul în care pasagerii s-ar afla acum, o lună este ca o zi, aşa că, atunci când ar apărea în lumea noastră, pasagerii n-ar îmbătrâni decât foarte puţin.

Sursa (traducerea şi adaptarea): malaysia-chronicle.com


Lasă un comentariu