Mai ţineţi minte de avionul malaiezian dispărut „370” în anul 2014? Cică s-ar afla într-un tărâm paralel, pasagerii sunt în viaţă, dar ei vor reveni peste 25 de ani…


Pe 8 martie 2014 a dispărut „Zborul MH370” al companiei Malaysian Airlinies, care făcea ruta dintre Kuala Lumpur la Beijing. Despre misterul „Zborului MH370” am scris o mulţime de articole în anul 2014 (le puteţi reciti toate AICI dacă aveţi răbdare), unde am lansat o mulţime de ipoteze (atenţie, încă o dată, zic „ipoteze”, si nu certitudini) despre ceea ce s-a întâmplat cu el.

Întrucât în acel avion se aflau 20 de angajaţi ai unei companii americane de high-tech, orientată spre energii alternative, Freescale Semiconductor, s-a presupus că avionul a fost prăbuşit de forţele oculte pentru a nu se mai dezvolta tehnologii pentru maşinile electrice.

O altă teorie ar fi aceea că acel avion a fost răpit, dus la baza militară americană Diego Garcia din Oceanul Indian şi apoi a fost distrus în întregime în New Mexico (SUA). De ce? Pentru că întreg avionul ar fi fost “contaminat” cu o substanţă misterioasă şi apoi a trebuit să fie distrus. Nu se ştie ce s-a întâmplat cu pasagerii, dar aproape 100% ei nu mai sunt în viaţă.

Totuşi, un mistic malaiezian, pe nume Ibrahim Mat Zin, pretinde că ştie misterul „Zborului MH370”: avionul pur şi simplu a dispărut într-o lume paralelă, pasagerii se află în viaţă, şi vor apărea din nou în lumea noastră peste 25 de ani. În tărâmul în care pasagerii s-ar afla acum, o lună este ca o zi, aşa că, atunci când ar apărea în lumea noastră, pasagerii n-ar îmbătrâni decât foarte puţin.

Sursa (traducerea şi adaptarea): malaysia-chronicle.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO