Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Timpul s-a dizolvat vreme de o oră pentru doi soţi urmăriţi de un necunoscut în deşertul Nevada

228

blankDon şi soţia sa au trăit în deşertul Nevada, în anul 1997, o experienţă pe care n-o vor putea uita niciodată. Ce s-a întâmplat de fapt? Cei doi mergeau cu automobilul (o maşină Geo Metro micuţă – cu doar 3 cilindri) către localitatea Laughlin (Nevada), pornind din San Diego (California). “Mergeam spre Laughlin, pe autostrada nr.8, prin deşertul Nevada”, a declarat Don. “În jurul apusului, parbrizul nostru era plin de gâze moarte, aşa că ne-am oprit la singura benzinărie de pe drum, pentru a curăţa geamul”.

Când au ajuns la benzinărie, Don a observat că un bărbat se uita insistent la el şi soţia sa. Bărbatul misterios purta păr gras, avea o cămaşă disco, o veste de piele şi conducea o maşină din anii 70 Toronado. Don şi-a curăţat repede parbrizul şi s-a înapoiat în maşină. Tipul cu vestă de piele încă îi privea insistent.

Întrucât noaptea se apropia, Don a făcut cale întoarsă, sperând ca străinul ciudat să nu-i urmărească. Dar a sperat degeaba, căci străinul cu Toronado s-a apucat să fie pe urmele lor. “Imediat am avut un sentiment ciudat”, a declarat Don. “Ştiam că în deşert, pe drumurile singuratice, sunt diferiţi bandiţi care îi atacau şi jefuiau pe turişti”.

Don era conştient de faptul că micuţa sa maşină nu putea face faţă “vehiculului musculos” al străinului, dar a încercat marea cu sarea. Chiar atingând şi viteza de 140 km/h, străinul se afla în urma sa. Don şi soţia sa au început să se sperie. “I-am spus soţiei să ia arma din rucsac, pe care o aveam pentru protecţie”.

Dar imediat după aceasta, ceva ciudat s-a întâmplat. Don îşi aduce aminte: “Câteva secunde mai târziu, eram singuri pe şosea. Nu era nici urmă de bărbatul cu vestă de piele. Ceva ciudat se întâmplase totuşi. La ora 19:00 eram încă la benzinărie, iar la 19:20 ajunsesem la 85 de kilometri distanţă”. Un calcul simplu arată că Don şi soţia sa ar fi trebuit să meargă cu 255 km/h pentru a parcurge 85 km în 20 de minute. Maşinuţa sa în 3 cilindri abia atinge viteza maximă de 160-170 km/h. În plus, el ar fi trebuit să treacă prin nişte munţi pe care el nu-şi aminteşte că i-ar fi străbătut.

Don mai adaugă că în acele clipe a avut strania senzaţie de plutire, odată cu dispariţia celeilalte maşini care îi urmărea. Ca şi cum, pentru Don şi soţia sa, o oră din timp ar fi dispărut de tot. E posibil să dispară timpul aşa?

Orgoni Crystal