Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un poliţist american a urmărit o creatură din altă lume, îmbrăcată într-un costum argintiu. I-a spus „Bună, străinule!” şi i-a făcut câteva poze cu Polaroid…


Imagine generata de Microsoft AI

În noaptea de 17 octombrie 1973, Jeff Greenhaw, în vârstă de 23 de ani, era de servici la poliţia din Falkville (Alabama / SUA), când a răspuns la un apel al unei femei care susținea că o „navă spațială” a aterizat pe câmpul din spatele casei ei. Când poliţistul a ajuns acolo, nu a găsit nimic, dar a decis să verifice mai departe.

În timp ce se deplasa pe un drum lateral, în faţa lui a apărut o siluetă îmbrăcată într-un costum argintiu, despre care a presupus că era un farsor. Poliţistul a oprit maşina și a strigat figurii misterioase: „Bună, străinule!” Silueta nu spuse nimic. Poliţistul îşi luă camera Polaroid și a început să facă poze. Silueta se apropie de poliţist la aproximativ 3 metri, dar apoi se opri. În acest moment, Greenhaw a concluzionat că nu era un farsor, a sărit în maşina de poliție și și-a aprins lumina intermitentă.

Văzând lumina, ciudata creatură a început să alerge pe drum, Greenhaw urmărindu-l din spate. Dar, a accelerat prea tare, făcând ca anvelopele să alunece pe terasamentul slăbit al drumului, mașina ieşind astfel de pe carosabil.

Între timp, silueta dispăruse. „M-a speriat de moarte”, a recunoscut ulterior tânărul polițist.

Sursa: cartea „UFOs: Interplanetary Visitors” de Raymond Fowler (1974)