Site de secrete, stiinta si metafizica

Omul cu gât de girafă

3 17

girafa5În secolele trecute, unele ştiri din ziare erau absolut fabuloase. Un ziar din 1664, care se găseşte în colecţia pinacotecii din Munchen, îşi dăruieşte cititorii cu o ştire senzaţională. Contele Milclos Zrinyi ar fi capturat, în luptele sale cu turcii, un tătar cu gât de girafă.

Gâtul numitului prizonier de război era la fel de lung ca şi braţul. Ştirile despre soarta omului cu gât de girafă lipsesc; la fel şi cele despre felul cum a decurs, în 1530, în Ungaria invazia de şerpi, deşi, după un ziar din colecţia „Wicidana”, din Zurich, isprăvile reptilelor abundă în orori nemaipomenite.

În comunele din regiunea Tisei,  trei mii de oameni ar ii fost muşcaţi mortal de către şerpi. Se spunea ca şerpii se vârau în gâtlejul oamenilor şi nu ieşeau de acolo decât atunci când omul se culca la soare. Dacă voiau însă să-i prindă, şerpii nu se lăsau şi se strecurau din nou în gâtul nefericitelor lor victime.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie