Manipulatorii Apocalipsei din 2012

7.924 vizualizari

2012-2Vreau să precizez încă de la bun început că punctul de vedere de mai jos este al scriitorului Pavel Coruţ. Aşa c trebuie să-l luaţi ca un punct de vedere, şi nimic mai mult.

Pentru a-şi atinge scopurile hegemonice fundamentale, francmasoneria mondială apelează frecvent la acţiuni de război psihologic cu tematica economică, politica, militară sau religioasă. Practic, la ora actuală, ea întreţine un război psihologic de nivel mondial, prin mai multe focare situate în diverse zone ale Terrei. În ultimul timp, francmasoneria a declanşat o nouă agresiune psihologică cu tematica mistică, Apocalipsa 2012. Variantele din această acţiune de intoxicare, înfricoşare şi manipulare, elaborate de programatorii din francmasoneria ocultă, au fost puse în circulaţie pe diverse căi: Internet, materiale scrise (cărţi, reviste, articole de ziar), emisiuni de radio şi televiziune. Foarte mulţi oameni din Europa şi de pe continentul american au luat cunoştinţă de variantele de intoxicare, înfricoşare şi manipulare, iar destui dintre ei au ajuns deja victime ale acestei agresiuni psihologice subtile.

Iată principalele diversiuni din acţiunea Apocalipsa 2012:

1) Pe o piramidă maya ar exista următoarea inscripţie: Ne vom întâlni în ziua de 22 decembrie 2012. Aceasta ar dovedi că întreaga populaţie mayaşă ar fi fost luată de extratereştri, pentru evoluţie în alt loc din Univers.
În realitate, nicio piramidă mayaşă nu conţine o astfel de inscripţie. Populaţia mayaşă nu a dispărut după cucerirea spaniolă. Circa 8 milioane de mayaşi, din mai multe triburi, trăiesc şi acum, în Yucatan, Guatemala şi Honduras, păstrându-şi unele obiceiuri sălbatice de dinaintea Conquistei.

2) Celebrul calendar maya s-ar termină brusc, cu data de 22 decembrie 2012. În realitate, calendarul solar mayaş, mult perfecţionat, pentru a respecta cu stricteţe zilele de sacrificii oferite unui număr foarte mare de zei, nu s-a terminat niciodată, la majoritatea triburilor. În mediul rural de pe platourile Guatemalei, este folosit şi acum, de către bătrâni de numiţi „preoţii calendarului”. Calendarul ultimului trib mayaş liber, Itza, s-a terminat la data de 14 martie 1697, dată la care trupe spaniole conduse de Martin de Ursua, guvernatorul Yucatanului, au ocupat capitala tribului, oraşul Tayasal.

3) Astronomii mayaşi ar fi cunoscut precesia echinocţiilor, în 25.920 de ani, perioada denumită şi an cosmic, an ce s-ar încheia în 2012. În realitate, mayaşii n-au cunoscut zodiacul şi n-au marcat precesia echinocţiilor prin dreptul celor 13 constelaţii zodiacale (a 13-a este Ophiucus, însă este ascunsă de astrologi, deoarece le-ar strica toate formulele). Calendarul solar mayaş nu se preta la astrologie, deoarece era compus din 18 luni de câte 20 de zile, plus o perioadă nefastă (uayeb) de 5,25 zile. Calendarul venusian mayaş, de 260 de zile, închinat zeului Kukulcan, nu avea vreo utilitate practică.

4) Mai multe mituri mayaşe ar prezice că, la 22 decembrie 2012, Pământul va ajunge într-un punct de aliniere cu centrul Galaxiei noastre. În realitate, astronomii mayaşi nu cunoşteau noţiunea de galaxie şi niciun mit de-al lor nu vorbeşte despre o astfel de aliniere. Din punct de vedere astronomic, putem uni oricând poziţia Terrei cu centrul galactic, însă aceasta „aliniere” nu produce nici un efect asupra vieţii umane de pe planetă. În centrul galaxiei, se afla materie nevie arzândă, nicidecum o Conştiinţă Cosmică compatibilă cu creierele pământenilor (un soi de Dumnezeu astral). Ideea sălbatică şi neadevărată a Universului viu şi conştient, compatibil cu creierele pământenilor, provine din mistica hindusă.

5) În 1952, arheologul Albeito Ruz a descoperit mormântul regelui mayaş Pacal, pe a cărui placă ar fi scrisă profeţia că, în 2012, va fi sfârşitul Lumii (această profeţie ar fi fost desluşită de vizionarul Jose Arguelles). În realitate, în 1951, arheologul mexican Albeito Ruz Lhullier efectua restaurarea Templului cu Inscripţii din Palenque. Cu această ocazie, a descoperit că, la circa 20 de metri adâncime, se afla un mormânt de rege, gardat de şase schelete. Placa de mormânt, grea de cinci tone, era acoperită cu mai multe hieroglife mayaşe, care au fost descifrate şi făcute publice, în 1953. Acestea nu conţin nicio profeţie despre sfârşitul Lumii, în 2012. De altfel, preoţii mayaşi nu cunoşteau noţiunea de profeţie şi nu aveau preocupări în acest sens. Ei erau convinşi că toate evenimentele se repetă, în cadrul unui ciclu de ani. Preoţii practicau numai ghicitul unor evenimente apropiate, prin datul în bobi de fasole sau cacao, obicei încă păstrat de bătrânii mayaşi din Guatemala.

6) Scheletul regelui Pacal ar fi cu 40 de ani mai tânăr decât ar indica vârsta înscrisă pe placa de mormânt, ar fi mai înalt decât mayaşii normali şi ar poseda un nas coroiat, de mari dimensiuni, total neobişnuit pentru specia umană. Aceasta ar indica faptul că Pacal ar fi fost răpit de extratereştri timp de 40 de ani, perioada în care nu a îmbătrânit. În realitate, din scrierile şi desenele maya, rezulta clar că mayaşii obişnuiau să-şi modifice diferite părţi din corp, cu scop „estetic”. Astfel, ei ţuguiau cutia craniană a copiilor prin presare între două scândurele, determinau copiii să privească cruciş prin atârnarea unei bile de ceară de o şuviţă de păr ce le cădea între ochi, îşi coroiau nasul prin îndopara nărilor cu diverse materii textile şi-şi alungeau urechile prin atârnarea unor greutăţi în lobii străpunşi, obicei întâlnit şi la multe triburi africane. Scheletul de la Palenque nu depăşeşte înălţimea obişnuită a mayaşilor din secolul 7 d.C., când a trăit Pacal.

7) Scrierea mayaşă Popul Vuh, cu o vechime mare şi necunoscută, ar vorbi despre alte lumi dinaintea celei actuale, lume ce se va termină printr-un potop. În realitate, Popol Vuh sau Cartea obştii (popol-obste, vuh-carte) a fost scrisă după ocupaţia spaniolă din secolul 17, de un revoltat împotriva „vulturilor albi invadatori” şi nu cuprinde nimic din alegaţiile făcute de manipulatori. A fost tradusă integral şi poate fi consultată.

8) Conform calendarului mayaş, a cincea lume s-ar termina în 1987, iar a şasea lume ar începe în 2012. Perioada dintre cele două lumi, numită apocalipsa sau revelaţie, ar servi, conform profeţiilor maya, cunoaşterii Adevărului. În realitate, aşa cum rezultă din scrierile mayaşe, Cartea lui Chilam Balam şi Popol Vuh, mayaşii credeau că Lumea va evolua numai în patru ere: a piticilor, a fiinţelor dzolob, a poporului maya şi a unei armonii de convieţuire a tuturor popoarelor, cu înflorirea preferenţiala a mayaşilor. Această credinţă nu s-a confirmat, prin distrugerea civilizaţiei mayaşe de către spanioli, în secolul 17. Preoţii mayaşi nu aveau noţiunea de Adevăr divin sau suprem. Ei divinizau câteva zeci de zei, în majoritate zoomorfi, cărora le aduceau sacrificii umane, pentru îmbunare. Nu aşteptau de la ei nicio revelaţie, ci numai ploaie, recolte bogate, lipsa de molime etc.

9) Mayaşii ar fi considerat că, la 21 decembrie 2012, Terra va intra definitiv în câmpul radiant al centurii fotonice ce înconjoară constelaţia Pleiadelor, constelaţie în care s-ar află centrul galaxiei. În realitate, sălbaticii mayaşi, aflaţi în orânduirea sclavagistă, nu aveau habar de noţiunile foton şi centura fotonică, noţiuni descoperite abia în secolul trecut. Pleiadele sau Cloşca cu pui sunt un roi de circa 120 de stele din constelaţia Taurus (nu o constelaţie distinctă!), situat la circa 350 de ani lumină de sistemul nostru solar. Cea mai luminoasă stea a acestui roi stelar este Alciona. Numărul mare de stele care îl alcătuiesc îi dau înfăţişarea de centură luminoasă. Cuvântul foton deriva de la grecescul phot care înseamnă lumina, iar fotonii sunt cuante de lumină în mişcare, cu viteza cunoscută (300.000 kilometri pe secundă). Lumina, ca orice radiaţie electromagnetică, nu are nicio influenţă asupra conştiinţei omeneşti şi a destinului omului; ea poate, cel mult, perturba superficial unele procese biologice. Nici vorbă că lumina Pleiadelor să fie Conştiinţa Cosmică sau Christica sugerată de manipulatori.

10) Mayaşii ar fi scris că, în 2012, vom depăşi tehnologia actuală (din 2008), vom depăşi cunoştinţele despre timp şi spaţiu, vom depăşi necesitatea banilor, vom trece rapid prin dimensiunea a patra şi vom intra în a cincea dimensiune. Terra şi sistemul solar se vor sincroniza cu galaxia şi întregul Univers, iar ADN-ul uman va fi perfecţionat, căpătând 12 spirale în loc de 2. Această variantă de manipulare este atât de gogonată, încât numai retardaţii mental o pot crede. În realitate, mayaşii nu cunoşteau noţiunea de tehnologie, nu foloseau nici măcar roata şi vedeau în archebuzele spaniole trăsnete zeieşti. Nicio inscripţie mayaşă nu vorbeşte despre relaţia timp-spaţiu. Mayaşii nu cunoşteau banii, astfel că „moneda” lor de schimb erau boabele de cacao. Mayaşii n-au imaginat măcar un Univers cu mai multe dimensiuni. Ei credeau în universul concret al porumbului din care trăiau, porumb din care zeii primordiali Cucumatz şi Tepeu ar fi creat primii oameni. Terra şi sistemul nostru solar sunt perfect sincronizate cu Universul, încă de la formare. În fine, sălbaticii mayaşi, cu cunoştinţe medicale mai mult decât modeste, nu aveau habar de ADN şi nici n-au făcut vreo profeţie în acest sens. Chiar şi acum, în timpul modern, cel puţin 95% din populaţia Lumii nu are habar ce înseamnă ADN şi cum se perfecţionează.