Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Încă o dovadă că extratereştrii nu există: cei “răpiţi de alieni” au, de fapt, vise lucide

197

blankOamenii de ştiinţă au realizat un experiment, ca să afle ce se ascunde în spatele relatărilor despre oamenii răpiţi de extratereştri. Ei spun că au aflat care este explicaţia acestui fenomen, care tinde să ia amploare. Potrivit Livescience.com, specialiştii de la Centrul de studiu al Experienţelor “în-afara-corpului” din Los Angeles (Out-Of-Body Experience Research Center) afirmă că persoanele care declară că au fost răpite de OZN-uri au de fapt nişte vise mai deosebite. Este vorba de visele semi-conştiente, care determină stări foarte ciudate, inclusiv celebra senzaţie de decorporalizare – când o persoană îşi vede din exterior propriul trup.

Cercetătorii au supus unor teste 20 de voluntari, iar unii dintre aceştia au reuşit să aibă vise în care erau răpiţi de extratereştri, după ce şi-au propus în mod special acest lucru. Mulţi dintre subiecţi au avut “vise lucide”, ceea ce demonstrează, afirmă savanţii, că faimoasele “întâlniri de gradul III”, care au loc aproape întotdeauna noaptea, sunt de fapt rodul imaginaţiei unor oameni. Iată explicaţia: în faza de somn REM, oamenii pot trăi senzaţia de decorporalizare, care este extrem de intensă şi de aceea sunt convinşi că în acele clipe nu visează. Speriaţi şi neînţelegând ce li se întâmplă în acele momente, ei îşi imaginează diferite scenarii, cum ar fi că sunt răpiţi de fiinţe de pe alte planete. Iar cum în vise, fie ele şi “lucide”, obiectele imaginate se materializează, ei crează fără să-şi dea seama, filmul unei “răpiri”.

Aproximativ un million de americani trăiesc în fiecare an asemenea experienţe, care ţin de abilităţile neştiute ale minţii umane şi nu de fenomene supranaturale. Specialiştii spun că aproape oricine îşi poate antrena creierul pentru a se decorporaliza, singura regulă este să nu le fie frică.

Sursa: www.bzi.ro

P.S. Am de făcut şi eu nişte observaţii la această ştire. În primul rând, pot să spun că numai parţial sunt de acord cu ea. Agreez faptul că “răpirile extratereştrilor” reprezintă de fapt rodul imaginaţiei oamenilor. Niciodată n-am crezut în aceste fenomene de gradul III, pentru simplu fapt că extratereştrii nici nu există (vezi articolul https://www.lovendal.ro/wp52/nu-exista-extraterestri-nici-pleiadieni-omuleti-cenusii-sau-annunaki-noi-suntem-singuri-in-acest-univers/). Şi acolo, printr-un anume raţionament, am explicat că din punct de vedere matematic existenţa extratereştrilor este imposibilă.

În al doilea rând, însă, nu sunt de acord cu afirmaţia conform căreia senzaţia de decorporalizare ar fi de fapt un vis semi-conştient, rodul imaginaţiei creierului. Decorporalizarea există cu adevărat şi ea este rezultatul identificării cu trupul astral care iese din trupul fizic. Cum să fie decorporalizarea rodul imaginaţiei creierului, când acea persoană îşi poate vedea perfect trupul de sus? Iar dacă întrebi un specialist în neurologie ca să-ţi răspundă la această întrebare, te va purta prin o mie şi una de teorii medicale, fără să poată explica concret logica situaţiei.

În concluzie, eu cred în realitatea decorporalizării, iar cei care o realizează sunt speriaţi de această nouă perspectivă realizată şi atunci îşi imaginează în acel moment şi scenarii cu răpiri de extratereştri.

Orgoni Crystal