Cele 3 vise misterioase ale unui preot – arată că totul în viaţă e predeterminat!? Adică, destinul e deja bătut în cuie?


Aţi visat vreodată la ceva care vi s-a întâmplat mai târziu în viața voastră? Acest fenomen este cunoscut sub denumirea de precogniție, însemnând percepția viitorului. Adesea, precogniţiile nu sunt luate în serios de oamenii de știință. De ce? Pur și simplu pentru că puterea precogniției nu poate fi testată și explicată într-un mod științific adecvat.

Știința modernă progresează, dar nu poate oferi întotdeauna o soluție pentru toate misterele care ne înconjoară. Mai ales legătura misterioasă dintre minte, conștiință și timp i-a fascinat pe oamenii de ştiinţă de mult timp.

Iată în continuare povestea ciudată a unui preot din Anglia. El a avut parte de trei vise, care au implicat trei biserici diferite. Totul a început în urmă cu peste 40 de ani, când BBC a difuzat un documentar despre călătoriile în timp. Un preot care a urmărit programul a devenit interesat pentru că și-a amintit o serie de vise pe care le-a trăit în trecut. A scris la BBC și şi-a spus povestea.

Toate cele trei vise începeau în același mod: preotul se găsea într-o casă parohială, dar de fiecare dată era vorba de câte o biserică complet diferită. În primul vis, preotul a părăsit casa parohială și a mers să exploreze biserica, care era o frumoasă clădire din Evul Mediu. În al doilea vis, era vorba de o biserică victoriană, uriaşă şi întunecată. Al treilea vis a fost puțin diferit. De data aceasta, preotul nu s-a apropiat niciodată de biserică. În schimb, a mers până la capătul unui cimitir, unde a văzut ce a crezut că ar fi ruinele Castelului Hadleigh din Essex.

Preotul a făcut ceea ce facem majoritatea dintre noi. Cu timpul, pur și simplu a uitat de visele ciudate și şi-a continuat viața de zi cu zi. Un an mai târziu, în 1966, ceva s-a întâmplat. Preotului i s-a oferit brusc o funcție într-o parohie din Saxmundham, Suffolk. La sosirea în Saxmundham a recunoscut imediat clădirea. A fost aceeași biserică din Evul Mediu la care a fost martor în primul său vis.

În 1971, preotului i s-a oferit din nou o funcție, dar de data aceasta, era în Beckenham, Kent. A acceptat-o. Abia mai târziu, și-a dat seama că era aceeași biserică victoriană pe care a văzut-o în vis în urmă cu câțiva ani. Preotul și soția sa au fost surprinși și, de asemenea, impresionați de cât de bine s-au împlinit cele două vise. Era aproape înfricoșător.

Dar… era cu adevărat posibil ca şi cel de-al treilea vis să se împlinească? A durat câțiva ani până când preotul a avut un răspuns cert la întrebarea sa. În 1977, i s-a oferit un nou loc de muncă. De data aceasta, destinul l-a dorit să devină vicar în micul oraș St Mary’s din Suffolk. A acceptat oferta și s-a mutat. Când preotul a cercetat zona din jurul bisericii, şi-a dat seama că era ceva cunoscut. Biserica era înconjurată de un mare cimitir. La sfârșitul cimitirului a descoperit ruinele unei vechi mănăstiri. În două locuri, zidul era deosebit de înalt. Peisajul putea fi ușor comparat cu turnurile Castelului Hadleigh. Asemănarea era izbitoare…

Era evident că cele trei vise ale preotului i-au prezis viitorul. Potrivit preotului însuși, visele nu i-au influențat deciziile cu privire la acceptarea sau nu a propunerilor de muncă primite. Abia după ce a acceptat noile poziții, el a devenit conștient de visele precognitive.

Aşadar, ne punem pune o întrebare fascinantă: viaţa noastră este predeterminată sau avem liberul arbitru?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO