Site de secrete, stiinta si metafizica

Mamelor, îngropaţi-vă placenta după naştere, pentru ca satana să nu vă cloneze copilul!

8 25

NuwaubianismNuwaubianismul este un termen-umbrelă pentru a-i desemna pe susţinătorii lui Dwight York, care iniţial (în anii ‘70) a fost eminenta cenuşie a unui grup de negri musulmani din SUA. Teoriile sale combină Teosofia New Age, francmasoneria, islamismul, numerologia arabă şi paleoastronautica lui Zecharia Sitchin, susţinând că albii au fost creaţi că o rasă de ucigaşi care s-a folosit de populaţia de culoare ca de o armată de sclavi, însă planul lor a eşuat.

Ei cred că e important să îngropi placenta după naştere, astfel încât Satana să nu poată face un dublicat al nou-născutului. De asemenea, fetuşii care au fost avortaţi continua să trăiască în canalizările unde au fost aruncaţi, organizându-se cu scopul de a prelua controlul lumii. Nuwaubianiştii mai cred că Nikola Tesla a venit de pe planeta Venus, că fiecare dintre noi avem şapte clone răspândite în toată lumea, că femeile au inventat bărbaţii prin manipulare genetică, ca Homo Sapiens este rezultatul unor experimente genetice făcute pe Marte, pornind de la Homo Errectus.

Sursa: www.romanialibera.com

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie