Unul dintre cele mai mari mistere contemporane: nava americană USS Eldridge chiar a făcut un salt în timp în anul 1943?


Deşi am mai vorbit despre acest subiect de mai multe ori pe site, întotdeauna simt că nu e suficient… Aşadar, un bărbat pe nume Al Bielek, ce susţine că a fost subiect de testare a diferitelor experimente secrete militare americane, a spus că pe 12 august 1943, Marina Americană a efectuat un experiment numit „Experimentul Philadelphia” pe nava USS Eldridge, în Philadelphia, după instalarea pe ea a unor echipamente speciale.

În acest test, nava și toți membrii echipajului ei au fost trimişi înapoi în timp cu 10 minute, făcând nava aparent „invizibilă”, după care a fost readusă înapoi. În consecință, mulți marinari de la bord au înnebunit, mulți și-au pierdut memoria, unii au fost cuprinși de flăcări până la moartea lor, iar alții au fost legaţi molecular cu structura metalică a navei.

Cu toate acestea, potrivit lui Bielek, el și fratele său, care se aflau la bordul navei în momentul experimentului, ar fi reuşit să sară înainte ca „distorsiunea timpului” să se deschidă și au reuşit să supraviețuiască fără nicio rană.

Nu se ştie dacă acest eveniment a avut loc sau nu. Dar, dacă un astfel de experiment s-a întâmplat cu adevărat, acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai mari mistere din istoria umană.

Natura exactă a acestui test este deschisă speculațiilor. Ar fi fost vorba fie de experimente de invizibilitate magnetică, de invizibilitate radar sau de invizibilitate optică. După aceea, proiectul – numit „Proiectul Rainbow” – a fost anulat.

Până la mijlocul anilor ’50, nu exista nicio ştire cu acest experiment de invizibilitate. Până când Carl Meredith Allen a trimis mai multe scrisori astronomului și scriitorului Morris K. Jessup, care scrise mai multe cărţi despre OZN-uri. Allen a susținut că s-a aflat pe o navă vecină faţă de USS Eldridge, pe USS Andrew Furuseth, observând cum în faţa lor nava pur şi simplu a dispărut. Totuşi, Carl Allen nu a furnizat nicio dovadă pentru evenimentele la care susţine că ar fi fost martor în 1943. În mod misterios, Jessup a murit la patru ani după primul contact cu Allen, printr-o aparentă sinucidere.

Adevărul este că, într-adevăr, la începutul anilor 1940, Marina Americană chiar a efectuat experimente pentru a face vasele „invizibile” în șantierele navale din Philadelphia. În aceste experimente, cercetătorii au introdus un curent electric prin sute de metri de cablu electric în jurul unei nave, pentru a vedea dacă acest lucru ar putea face vasul „invizibil” pentru minele subacvatice și de suprafață. Germania a desfășurat o mulţime de mine magnetice în mări şi oceane în perioada aceea. În teorie, acest sistem ar fi putut face navele invizibile faţă de proprietățile magnetice ale minelor.

Nu se ştie ce s-a întâmplat în 1943, dar, dacă atunci ar fi fost reuşită teleportarea (spaţială şi temporală), ea nu ar fi putut să fie perfecţionată şi dezvoltată până în prezent? De ce teleportarea este încă în tărâmul SF în prezent? Sau totul e ascuns de autorităţi?

În 1951, Statele Unite au vândut Greciei USS Eldrige, care a botezat nava HS Leon. În final, nava a fost dezafectată şi vândută la fier vechi.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock