Mesajul ciudat primit de un argentinian de la ocupanţii unui OZN. Sunt „extratereştrii” oameni veniţi din viitor?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Există mai multe ipoteze despre posibila origine a OZN-urilor văzute de mai mulţi martori de-a lungul timpului, dar cea mai interesantă ipoteză ar fi aceea că ele ar proveni din viitorul nostru. Să luăm un exeplu care susţine această posibilitate.

În amiaza zilei de 2 iulie 1968, un bărbat pe nume Oscar I. călărea la ferma tatălui său de lângă Sierra Chica, Buenos Aires, Argentina. A văzut doi oameni obişnuiţi, de mărime normală, dar cu păr alb şi scurt, haine roşii şi ochi adânciţi în cap, care nu clipeau. Cei doi i-au făcut semn să se apropie. Când a ajuns lângă ei, a constatat că putea vedea iarba prin picioarele lor semi-transparente. I-au spus că aveau să-l ia cândva să vadă lumea şi i-au dat un plic oarecare, instruindu-l să-l cufunde într-o băltoacă. Conformându-se, Oscar a descoperit că plicul şi mâinile sale rămăseseră uscate, şi a văzut scris pe plic într-o spaniolă incorectă, cu o caligrafie de preşcolar, următorul mesaj: „Vei cunoaşte lumea. Farfurie Z.“

Ce doi oameni ciudaţi au ridicat capacul unui OZN elipsoidal care stătea pe trei picioare într-un şanţ de scurgere din apropiere. Au intrat şi au închis capacul în urma lor. Apoi, OZN-ul s-a repezit imediat drept în sus, cu fulgere luminoase şi cu o atât de mare viteză încât s-a micşorat aproape instantaneu ca un punct în depărtare. Oscar a avut senzaţia că adormise şi şi-a găsit calul şi câinele paralizaţi. Nu s-au putut mişca timp de câteva minute. La locul faptei s-au găsit scobituri precis formate. Alţi câţiva oameni au văzut în acel loc un OZN, târziu în aceeaşi noapte.

Greşelile gramaticale şi scrisul copilăresc evidente în cazul lui Oscar sunt foarte interesante. Computerele de azi fac deja ca hârtia şi creionul să devină depăşite. Se folosesc programe care transpun vorbirea direct în scris. Pachetele software care corectează greşelile de ortografie se găsesc peste tot. Pentru omenirea viitorului, scrisul de mână şi cunoaşterea ortografiei trebuie să fie nişte curiozităţi de muzeu, la fel cum ştiinţa folosirii unei rigle de calcul a început să dispară o dată cu introducerea calculatoarelor de buzunar, undeva în anii ’70.


Lasă un comentariu