Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

„Într-o pădure din Iaşi, mai multe făpturi umanoide cu capul mare şi haine strălucitoare coborâră dintr-o navă ciudată” – caz relatat de regretatul Ion Ţugui


Întâmplarea următoare a avut loc prin anii ’50 – ’60 probabil în localitatea Runcu (judeţul Iaşi) şi a fost relatată de regretatul Ion Ţugui.

Imagine generata de Microsoft AI

Despre ce-a fost vorba? Un ţăran s-a întors acasă mai devreme decât trebuia, de la săpat via, fiind foarte speriat. Era plin de transpirație și galben la faţă. Soţia lui l-a privit mirată și atunci el a povestit totul.

Bărbatul s-a dus la o fântână să ia apă din pădurea Buzduganu, aproape de satul Runcu. În momentul când a vrut să bea apă, pe cer apăru un corp rotund de culoare portocalie, care se apropia cu viteză mare de locul respectiv. Bărbatul, înspăimântat, începu să fugă spre ieșirea din pădure. Dar a întors capul și a văzut că acel corp s-a oprit în apropierea fântânii de unde el apucase să fugă speriat.

Din corpul respectiv văzu coborând câteva făpturi cu chip de oameni, care aveau capul foarte mare, picioare scurte și erau îmbrăcați în haine strălucitoare. De pe cap li se desprindeau o mulțime de raze. Bărbatul nu avu curajul să rămână mult acolo, dar a văzut, totuși, că acele ființe urcară în aparatul lor și dispărură.

Curiozitatea îl făcu însă pe bărbat să se întoarcă acolo. Cu uimire, văzu că iarba din preajmă era complet arsă și pământul ardea, era fierbinte. Obiectul mai era încă deasupra pădurii și atunci, teama punând stăpânire pe bărbat, el renunță să mai lucreze și veni alergând acasă.