Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Multe din plantele, legumele şi fructele de pe Pământ au origini extraterestre… Grâul, porumbul, orzul, orezul, bananele şi altele au fost aduse pe Pământ de zeii extratereştri!?


planeta extraterestra planteMai multe legende indiene vorbesc despre prezenţa unei femei puternice care a adus darul porumbului din ceruri. Egiptenii antici spun cum zeiţa Isis a coborât din ceruri cu orz alb și roșu, grâu și porumb. Indienii americani nu puteau cunoaşte legendele egiptene și totuși poveștile sunt aproape identice. A vizitat America zeiţa egipteană Isis? Potrivit botaniștilor, pe Terra există mai multe plante cultivate de origine necunoscută. Dacă au fost aduse ele pe Pământ de pe o planetă extraterestră? Ce plante si alimente au adus astronauții antici pe Pământ din Cosmos?

În Peru, există o anumită plantă medicinală cunoscută sub numele de „Steaua trestie” și o substanță numită „Steaua căzătoare„, care pot fi găsite în mlaștini. Se crede că ele au sosit pe Pământ de pe o stea căzătoare. Conform indienilor din Canada, „Mama Porumb” a făcut parte din oamenii din cer. În timpurile preistorice, ea a coborât din ceruri și a dat darul porumbului oamenilor. Ea, de asemenea, a oferit localnicilor informţii minunate despre planete, stele, Lună, Soare și minunile Universului. Indienii din America cred de asemenea şi tutunul a fost adus din cer de către zei. Legendele indiene despre „Mama Porumb” ne duce direct în Egiptul antic și la povestea zeiței Isis care a introdus oamenilor, de asemenea, mai multe produse alimentare.

În cartea ocultistei Madame BlavatskyDoctrina secretă” (1888) – putem afla că grâul și porumbul au fost aduse în Egiptul antic de către zeitățile Isis și Osiris, care au coborât din ceruri. Manetho de Sebennytus, un preot egiptean și istoric care a trăit în timpul domniei lui Ptolemeu al II-lea (283-246 î.Hr.), a scris într-una din lucrările sale Isis, care a venit din constelația Câinelui (Canis Major), de pe steaua Sirius, a fost prima persoană care a adus oamenilor grâul și porumbul din Cosmos. Isis a fost, de asemenea, creditată pentru introducerea berii în Egiptul antic.

Celebrul botanist elvețian Candolle (1778-1841) a spus originea a 32 de plante cultivate este necunoscută, și că există o origine îndoielnică pentru încă 40. În lucrarea sa, Timaios”, Platon (427-347 î.Hr.) a scris că multe soiuri de flori și fructe au venit din Atlantida. Adevărata origine a bananelor, a nucilor de cocos sau a grâului nu a fost încă descoperită. Crinii și trandafirii sunt, de asemenea, flori de origine necunoscută. Au fost aduse ele pe Pământ de către astronauții antici de pe planeta lor de origine?

Toate culturile antice au avut plante, arbori și alimente, care au fost considerate ca fiind sacre și venerate ca un cadou de la zei. În China antică se credea orezul a fost adus pe Pământ ca un cadou de la zeiţa Kuan Yin. În Indonezia, există o legendă care spune orezul a fost adus la planeta noastră din Constelaţia Pleiadelor.

Așa cum am menționat anterior, zeița Isis este creditată pentru introducerea grâului și porumbului, dar şi pentru palmier, usturoi, ceapă, praz, zambilă și alte plante. În Grecia, teiul și trandafirul au fost dedicate zeitei Afrodita. Druizii considerau vâscul ca un cadou din cer, fiind cel mai sacru de pe Pământ. Aztecii și mayaşii credeau boabele de cacao au fost un cadou pentru oameni de la zei.

Toate culturile antice au avut plante, arbori și produse alimentare care au fost sacre și dedicate zeilor. De asemenea, este cunoscut faptul că fiecare civilizație antică au legende si mituri de vizitatori cosmici preistorici care au oferit alimente şi plante oamenilor de pe Pământ. S-ar părea mulți dintre flori și plante noastre nu provin de pe Pământ, ci de pe o planetă sau mai multe planete extraterestre


Lasă un comentariu