Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

De pe Staţia Spaţială Internaţională, deasupra Pământului, a fost filmată o rază roşie misterioasă! Se fac experimente militare secrete cu lasere sau e doar un OZN?


raza rosie ISSCunoscutul videoblogger Streetcap1 de pe YouTube, cel care se ocupă cu descoperirea OZN-urilor şi a altor fenomene ciudate prin analizarea mai multor filmări (şi despre care am vorbit pe acest site în mai multe articole), a mai făcut o descoperire de „senzaţie”, ca să zic aşa.

Dar, despre ce e vorba? Streetcap1 a surprins în înregistrarea video de pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS – o staţie care se află deasupra Pământului) o lumină şi un punct roşu de origine necunoscută. Staţia Spaţială Internaţională transmite live imagini de deasupra Pământului AICI: www.ustream.tv/channel/live-iss-stream. Streetcap1 a avut noroc, pentru că a surprins această anomalie direct de pe camerele ISS. Aşadar, ce putem observa? Apariţia bruscă a unui punct roşu, de origine necunoscută, iar din el coboară o rază tot de culoare roşie către Pământ. Sau, ar putea fi invers: de pe Pământ urcă în sus o rază misterioasă, care se concentrează într-un singur punct. Întreaga secvenţă se desfăşoară repede, având mai puţin de o secundă!

Aşadar, ce-ar putea fi? Se joacă cineva de-a raza laser? Şi dacă e rază laser, e una cu adevărat puternică. Cine a făcut acest experiment? Păcat că nu se observă din înregistrarea video de pe ce colţ al planetei provine raza roşie misterioasă. Dintr-o bază militară? Ce experimente militare secrete se mai fac? Care este scopul acestuia? Ar trebui să fim îngrijoraţi?

În jurul Staţiei Spaţiale Internaţionale au fost observate în ultimii ani mai multe OZN-uri. De exemplu, într-un articol publicat în februarie 2014 (Dovada că NASA se întâlneşte cu extratereştrii! Un OZN galben şi lung de 10 metri se află “parcat” în partea exterioară a Staţiei Spaţiale Internaţionale!), acelaşi streetcap1 observă în partea exterioară a Staţiei Spaţiale Internaţionale un OZN galben şi lung. Spuneam atunci despre acel OZN că „nu are nicio intenţie de a se deghiza sau ascunde, iar de aici nu putem decât să tragem concluzia că extratereştrii de pe OZN şi astronomii de pe Staţia Spaţială Internaţională se cunosc între ei! Aceasta înseamnă că NASA şi extratereştrii s-au întâlnit deja!”

Într-un alt articol din martie 2014 (Astronautul Leroy Chao vorbeşte despre nişte lumini bizare observate de pe Staţia Spaţială Internaţională: “Cred în existenţa extratereştrilor în acest Univers!”), un astronaut de pe Staţia Spaţială Internaţională ne vorbeşte şi el despre prezenţa unor lumini ciudate, care nu au o explicaţie logică.


Lasă un comentariu