Populaţia nordică (scandinavii) s-ar putea să aibă acelaşi ADN cu extratereştrii de pe Pleiade, care sunt blonzi şi înalţi! Sunt nordicii hibrizi creaţi de aceşti extratereştri?


extraterestrii din PleiadeExtratereştrii din Pleiade sau extratereştrii nordici sunt ființe extraterestre din aglomeraţia de stele Pleiade, aflată în constelația Taurului. Aceşti extratereştri au fost descrişi ca fiind umanoizi, foarte înalţi la statură, cu părul blond deschis și un ton de piele albă (Această informaţie a fost furnizată de mai mulţi cercetători în domeniul vieţii extraterestre).

Diferiţi teoreticieni în domeniul paranormalului au susținut că extratereștrii din Pleiade și oamenii împărtășesc un strămoș comun, dar nicio dovadă în acest sens nu a fost descoperită până în prezent. Datorită înfăţişării şi înălţimii peste medie a extratereştrilor din Pleiade, rasele din nordul Europei, în special scandinavii, au fost consideraţi mult timp ca fiind cei mai apropiaţi de hibrizii dintre oameni și extratereștrii Pleiadieni.

Descoperirea recentă a discului ceresc de la Nebra (Germania), cu o vechime de 3.600 de ani, care oferă o hartă clară a sistemului de stele din Pleiade a alimentat din nou dezbaterea, în rândul conspiraţioniştilor, conform căreia nordicii împărtășesc un strămoș comun cu extratereștrii din Pleiade. Astfel, de ce ar exista o hartă detaliată a stelelor din Pleiade?

Acum, vorbind despre ADN… tehnologia modernă ADN-ului este în măsură să identifice ascendența tuturor oamenilor prin testarea ADN-ului. Toți oamenii împărtășesc „trăsături” comune de ADN, care permit geneticienilor în a urmări grupurile etnice. Chiar dacă sunteți de o anumită naționalitate, în ADN-ul vostru se vor găsi „trăsături” de ADN ale altor grupuri etnice, în diferite grade; la urma urmei suntem toți oameni, nu?

Referitor la haplogrupuri… Haplogrupurile se referă la originea noastră profundă şi nu are legătură cu genealogia tradițională, pentru depistarea legăturilor familiale. Originea profundă ne oferă o privire asupra rădăcinilor noastre ancestrale, vechi de zeci de mii de ani, și arată modul în care toate persoanele care trăiesc astăzi sunt conectate la un strămoș antic, care a trăit în Africa în urmă cu peste 100.000 de ani.

Proiectul Mondial Genografic a testat mai multe haplogrupuri din întreaga lume și, până de curând, totul a fost OK, până când s-a descoperit că în urmă cu 4.000 – 6.000 ani de ani, un grup mic cu un ADN extrem de neobișnuit a fost introdus în populația Danemarcei. Geneticienii au numit-o „Haplogroup I1” și nu au nicio idee de unde provine. Apare doar la rasele nordice și, în grade mai mici, la țările care au fost invadate de nordici, cum ar fi Anglia și Irlanda. Niciun alt grup de oameni de pe Pământ nu au acest ADN, cu excepția cazului în care ele au venit în contact cu popoarele nordice. Acesta este cauza principală pentru apariția nordicilor. Ceilalţi europeni şi majoritatea oamenilor au haplogrupuri R, R1a sau R1b.

Aceste cercetări sugerează că nordicii au strămoşi extratereştri şi n-ar fi exclus să fie vorba de extratereştrii din Pleiade (aşa cum cred unii conspiraţionişti), care au creat astfel pe Pământ hibrizi cu un ADN asemănător lor.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO