Un raport secret de pe timpul lui Stalin dezvăluie faptul că naziştii ştiau că Pământul are un soare în interior! Din Tibet, germanii au obţinut toate secretele fabricării armelor nucleare!


Pamant interiorÎn 1925, a avut loc o amplă şi misterioasă expediţie sovietică în Tibet, condusă de către Iakov Bliumkin. Un rezumat al descoperirilor acestuia îl găsim în anul 1939 sub semnătura şefului Diviziei 5 NKVD, Dekanozov, la 10 ani după executarea lui Bliumkin. El ne ajută să înţelegem de ce autorităţile sovietice din acele vremuri au acordat o atenţie atât de mare descoperirilor din Tibet. Bliumkin a fost executat în 1929, pentru că ar fi divulgat informații germanilor despre descoperirile tibetane. De aici interesul mare al naziştilor pentru acest teritoriu „sfânt” din Asia.

Saveliev a călătorit în Germania în 1938 pentru a colecta informații în această privință şi a scris un raport despre constatările sale. El poartă numele de „Raportul Saveliev” şi arată că germanii, faţă de autoritățile sovietice, au luat raportul Bliumkin foarte în serios. Ulterior, expediția naziştilor în Tibet a produs o bogăție de cunoștințe aplicabile imediat în știință, industrie și, mai presus de toate, în dezvoltarea militară. Într-adevăr, germanii au avansat rapid în fizica nucleară, pentru a dezvolta o armă capabilă să distrugă orașe întregi într-o chestiune de câteva secunde. Astfel, pe baza constatărilor lui Saveliev şi a raportului lui Bliumkin, s-a decis se organizeze o nouă expediție sovietică în Tibet. 

Precum spuneam mai sus, şeful Diviziei 5 NKVD, Dekanozov, a făcut şi el un raport, pe baza constatărilor lui Bliumkin şi Savaliev. Iată ce a scris Dekanozov:

„Informațiile comunicate de tovarășul Saveliev la întoarcerea din Germania coincid complet cu ceea ce a fost comunicat de către Bliumkin în rapoartele sale. Găsesc de cuviinţă să-l încredințez pe Saveliev cu puterile necesare astfel încât el să discute în numele Guvernului sovietic orice problemă, inclusiv cele militare și politice, cu autoritățile tibetane”.

În raportul său secret, Saveliev vorbeşte despre teoria „pământului gol şi locuibil”, cu un soare interior”, de care germanii au învățat în Tibet. Mai mult, Saveliev relatează despre expedițiile germane în Antarctica, în Queen Maud Land. Aparent, pentru a avea acces la Agartha, un teritoriu aflat undeva sub Pământ.

Raportul secret al lui Savaliev către adjunctul ministrului sovietic de interne

Raportul lui Saveliev, precum și rezumatul lui Dekanozov privind expediția lui Bliumkin în Tibet din 1925, au fost publicate de RUFORS. Vă prezint câteva fragmente din uluitorul raport:

„Primului adjunct al Comisarului Poporului al Afacerilor Interne al URSS, tovarășului Merkulov,

Am un raport despre misiunea Reich-ului. Experții germani au avansat în domeniul studierii posibilităților ascunse ale corpului uman, precum și în domeniul aşa-ziseiigienii rasiale„, biologiei și „ingineriei rasiale”. Binecunoscutul om de ştiinţă al Reich-ului, Werner Girke, cu care am avut mai multe conversații lungi, mi l-a prezentat pe cercetătorul german Hans Gunther. Acesta a spus că toată atenţia oamenilor de ştiinţă ale Reich-ului sunt îndreptate spre Tibet.

Potrivit lui Gunther, în Tibet cercetătorii germani au putut obține răspunsuri la majoritatea întrebărilor cu privire la originea rasei ariane şi istoria Universului. De asemenea, au obţinut informaţii utile aplicabile în industrie, știință și construcţia de avioane.

Germanii căutau în Antarctica „oraşul ascuns al zeilor”

Se pare că a existat o tehnologie anterioară al unei civilizații antice necunoscute, care, în anul 10.000 î.Hr. putea fi utilizată în construcții, pentru modelarea pietrelor mari și transportul acestora pe distanțe mari. Potrivit lui Gunther, un grup de cercetători germani lucrează în Tibet în acest moment. Rezultatele uneia din misiunile anterioare tibetane a făcut posibilă organizarea unei expediții științifice germane în Antarctica, în decembrie 1938. Obiectivul acestei expediții a fost acela de a localiza așa-numitul orașul al zeilor”, care este ascuns sub gheaţa din Antarctica al zonei Queen Maud Land.

Oamenii de ştiinţă germani credeau în existenţa Pământului locuibil în interior, ce are o climă blândă!

Gunther mi-a spus , în principiu, știința modernă nu are cunoștințe suficiente despre structura Pământului. Cunoștințele disponibile sunt contradictorii și insuficiente, având în vedere că, în conformitate cu datele obţinute de cercetătorii germani, Pământul este gol în interior. Sensul expresiei „sfera Pământului” trebuie înțeles literalmente, pentru că în interiorul Pământului se pot găsi aceeași munți, continente, râuri și lacuri ca pe suprafaţa sa, cu o climă mai blândă și condiții pentru viața umană.

Căile de acces către interiorul Pământului sunt închise cu „chei speciale”!

Gunther mi-a arătat o imagine secțiune transversală a Pământului și a explicat că există pasaje care duc către lumea interioară, acestea existând încă din timpuri străvechi, iar Tibetul deține cunoștințe detaliate despre localizarea lor pe suprafața exterioară. Pentru a intra în interiorul Pământului, trebuie să existe anumite chei speciale, iar cel care o face trebuie să fie inițiat. Întreaga procedură se desfășoară în Tibet.

Naziştii au organizat o expediţie de peste 1.000 de oameni în Antarctica!

expeditie Germania Antarctica

Reich-ul îşi pune mari speranțe cu privire la rezultatul expediției germane din Antarctica. Potrivit informațiilor disponibile, a fost organizată o expediție în Antarctica, cu un buget mare, numărând peste 1.000 de persoane. Interesant e faptul că nava care a fost trimisă în Antarctica a fost numită SCHWAB ENLAND„, același nume ca și cel al teritoriului pe care Gunther mi l-a arătat pe hartă. De asemenea, am primit un număr de fotografii ale unei nave cu numele menționat mai sus, aflată în portul din Hamburg. Imaginile sunt atașate la acest raport.

Richter a fost numit în funcția de șef al expediției. Printre cei mai cunoscuţi oameni de știință germani care lucrează la acest proiect îi amintim pe Ernst Rudin, Paul SchultzeNaumburg, Richard Walther Darre, Otto Rehe, Ludwig Ferdinand Clauss, Karl Astel, William Grott. Fiecare dintre ei sunt cunoscuţi pentru munca lor în domeniul igienei rasiale și biologiei umane. Acesti oameni de stiinta sunt membri activi ai SS” și o parte a unui birou special numit „AHNENERBE”, care în traducere din germană înseamnă moștenire”.  Sediul biroului este situat în Bavaria, într-o vilă din Waischenfeld.

Gunther știa că, în 1925, o cercetare similară a fost efectuată de Iakov Bliumkin, care a fost împușcat în 1929 pentru spionaj în favoarea serviciului de informații german. Rezultatele cercetării lui Bliumkin efectuate în Tibet sunt similare cu rezultatele obținute de experții germani.

Germanii aveau de gând să obţină arma nucleară cu informaţii din Tibet

(…) O descoperire uluitoare pe care oamenii de știință ai Reich-ului o vor realiza este cea din domeniul fizicii nucleare. Potrivit lui Girke, în viitorul apropiat germanii pot obține o armă care ar fi capabilă de a distruge orașe în câteva secunde. Multe aspecte cu privire la această armă au fost obţinute de experții germani în Tibet.

În interiorul Pământului există un Soare interior!

Soare interior Pamant

Potrivit oamenilor de ştiinţă germani, în interiorul Pământului există un Soare interior, care se rotește în sensul acelor de ceasornic în jurul axei sale în timp ce Pământul se rotește în sens invers. Rezultatul este ceva similar cu un rotor și un stator, contra-rotația în raport cu cealalta producând câmpuri electromagnetice, atât interne cât şi externe. Știința modernă are o înțelegere insuficientă și greșită privind natura electromagnetismului Pământului.

P.S. Uluitoare dezvăluiri dacă acest raport este unul autentic!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO