„Părul de înger” din cer – un fenomen absolut misterios – revine spectaculos în Portugalia! Provine de la OZN-uri sau de la o entitate biologică necunoscută?


PAR DE INGER„Părul de înger” reprezintă nişte fire suple care au fost văzute căzând din cer încă din secolul al XVI-lea. Au fost identificate cu OZN-uri, pânze de păianjeni sau alte minuni religioase. Subiectul a revenit în actualitate la sfârşitul lunii octombrie 2014, când mai mulţi martori din Portugalia au semnalat din nou căderea de „păr de înger” din cer, pentru care nu există încă nicio explicaţie.

Un martor ocular anonim a spus următoarele: A căzut în timpul unei după-amieze, când mă întrebam dacă nişte avioane au zburat înainte, dar am aflat că nu. S-a întâmplat acest lucru de două săptămâni. Eu şi încă un cuplu am trimis la analizat acest păr albicios şi s-a întâmplat lucrul cel mai ciudat din lume: reacţionează la lumina ultravioletă! Prinde viaţă!”

„Părul de înger” a fost semnalat pentru prima oară în 1561, în Nurnberg (Germania), apoi şi în timpul apariţiilor Fecioarei Maria de la Fatima (Portugalia, 1917). Dar, cea mai faimoasă observare a avut loc în Oloron, Franța, în 1952, atunci când numeroşi martori au raportat ca au vazut o flotă de OZN-uri, urmată de fibre subţiri albe ca părul, care au căzut din cer şi au acoperit peisajul. Cei mai mulți martori au raportat că fibrele se topesc sau se dezintegrează la atingere, dar unele au fost colectate în anul 1954 în Veneția, Italia, și, după analiză, s-a aflat că acestea sunt compuse din bor, siliciu, calciu şi magneziu.

Așa cum era de așteptat,părul de înger” a fost asimilat pânzei de păianjen, numai că este o problemă: compoziţia chimică a pânzei nu se potriveşte cu cea a părului de înger. Deoarece firele de „păr de înger” apar cel mai adesea în timpul sau după apariţia OZN-urilor, există speculații că acestea pot fi produse de sistemul de propulsie al obiectelor zburătoare neidentificate.

Mai multe despre părul de înger, puteţi găsi într-un articol cuprinzător de pe site-ul Almeea.com: „Părul de înger căzut din cer, un mare mister al lumii„. Acolo, un cercetător serios, pe nume Phyllis Budinger, a ajuns la concluzia că „părul de înger” provine de la o sursă biologică încă neidentificată!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock