Dubai, oraşul construit de Illuminati! Aici se găseşte cea mai înaltă clădire din lume – un adevărat Turn Babel! Totul e o „jertfă” adusă zeului-Soare al Illuminati, Horus!


Dubai IlluminatiBurj Khalifa din Dubai este cea mai înaltă clădire din lume, atingând impresionanta înălţime de 828 de metri. Încă 172 de metri şi atingea 1 km în înălţime! Construcţia de 160 de etaje a costat numai puţin de 1,5 miliarde de dolari. O sumă impresionantă, dar aici vreau să mă refer la altceva. Aşa cum unii au observat foarte bine, Burj Khalifa parcă vrea să aducă un omagiu „Turnului Babel” din Biblie, un turn extrem de înalt construit de maleficul rege Nimrod, pentru a-l sfida pe Dumnezeu.

De asemenea, în interiorul lui Burj Khalifa se găsesc tot felul de simboluri păgâne, Illuminati – piramida, ochiul lui Horus etc. – ceea ce ne duce la ideea că scopul acestei construcţii este altul. De a aduce o veneraţie păgânului rege Nimrod, simbolul luptei împotriva lui Dumnezeu. De fapt, tot Dubaiul poate fi considerat un „oraş al diavolului”… iar aici mă refer la arhitectură şi simbolistică.

V-aţi întrebat vreodată cum arăta Dubai-ul în anul 1986? Vedeţi o poză mai jos. Ca un oraş normal… nişte blocuri de bun simţ, mult deşert şi atât. Nimic din opulenţa şi grandoarea zilelor noastre. Din anii 90, brusc totul s-a schimbat. Au fost construiţi zeci de zgârâie-nori, în care se găsesc centre de afaceri, hoteluri şi locuinţe. Dubai a devenit o locaţie a luxului peste măsură. Dar şi un simbol… un oraş Illuminati! Investiţiile de sute de miliarde de dolari n-ar fi putut proveni doar din vânzarea petrolului… e clar că oraşul a fost construit din banii Illuminati (organizaţia cu resurse aproape nelimitate). Fac aici o mică paranteză şi mă întreb: oare aceste resurse financiare imense n-ar fi fost mai bine să fi fost folosite pentru a transforma deşertul imens din zonă într-un pământ productiv, pentru a crea o agricultură eficientă? Din punctul de vedere Illuminati, nu, pentru că scopul lor este, din contra, să moară cât mai mulţi oameni de foame.

Dubai 1986

Aşadar, Illuminati a fost construit acest oraş. De ce? Illuminati utilizează simbolismul, numerologia și arhitectura ca mijloace de comunicaţii. Multe din clădirile din Dubai se bazează pe liniile de forţă magnetică şi vortexurile de energie, iar o mare parte din zgârâie-norii din Dubai sunt o jertfă adusă zeului-soare, Horus, pe care Illuminati îl văd ca pe un „dumnezeu”. Şi există numeroase alte clădiri care sunt construite în onoarea altor zei egipteni și babilonieni.

Dacă vă amintiţi, în timpurile babiloniene şi faraonice, oamenii îi provocau pe profeţi cu privire la existenţa lui Dumnezeu. De exemplu, în Coran, faraonul l-a rugat pe Moosa să-l vadă pe Dumnezeu. Acei oameni erau atât de ignoranţi, încât încercau să creeze construcţii înalte cu multe trepte, pentru a-l găsi pe Dumnezeu. Ei bine, în zilele moderne, aceleaşi ideologii babiloniene au fost adoptate de către Illuminati. În Dubai, aproape toţi zgârâie-norii reprezintă o jertfă adusă unui zeu, şi pentru că turnurile sunt atât de înalte simbolizează faptul că acest zeu are grijă de întreaga civilizaţie omenească.

P.S. Sunt sigur că o să existe cârcotaşi care o să zică că Dubai e un loc „cool”. Nu ştiu ce înseamnă la voi loc „cool”; la mine semnifică tot ce îmi provoacă în suflet linişte, pace şi înălţare spirituală. Da, recunosc că n-am fost niciodată în Dubai, dar mi-au povestit cunoscuţii şi prietenii ce-au văzut acolo. Cine are în interior energii superioare, va fugi de acel loc, sau, cel puţin nu se va simţi acolo în largul său. Aşa că, deşi am posibilităţile de a ajunge acolo, n-am s-o fac niciodată. Prefer locuri unde mă încarc cu energie, ca de exemplu Sfinxul din Bucegi sau Sarmizegetusa, ori o mănăstire.


Lasă un comentariu