Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cine controlează din umbră „autostrada tehnologică” a planetei noastre? „Prinţul văzduhului” din Biblie – crede un site religios

  •  
  •  
  •  
  •  

blankLa sfârşitul anului 1957, la doar două luni după lansarea satelitului sovietic Sputnik 1 și cu doar o lună înainte de lansarea satelitului american Explorer 1, Soarele nostru a băgat panica în autorități și oameni de știință. De ce? Pentru că toate observatoarele astronomice din lume au înregistrat un număr record de pete solare, cele mai multe de când se fac observaţii asupra Soarelui (din 1755).

Tot în 1957 s-a înregistrat, de asemenea, un număr record de cutremure majore în lume. Coincidenţă? Avea legătură cu activitatea Soarelui? Potrivit NASA, „ciclul solar 19”, aşa cum a fost denumit, a durat 10,5 ani, a început din aprilie 1954 și s-a terminat în octombrie 1964, maximul său fiind în 1957.

Începând cu Crăciunul anului 1957, planeta noastră a început să se încălzească, iar dezastrele naturale și evenimentele meteorologice extreme au început să crească, încet. La început, animalele și insectele au început să moară, iar brusc lumea noastră s-a schimbat, deși nu ne-am dat seama în acel moment.

Cu toate acestea, se întâmpla altceva în același timp: omenirea se bucura de o explozie tehnologică. La sfârșitul anilor ’50 şi la începutul anilor ’60, multe din naţiunile lumii aveau canale de televiziune. Nu toate gospodăriile își permiteau un televizor atunci, dar majoritatea aveau măcar un aparat de radio. Telefoanele au început să fie din ce în ce mai răspândite. La fel, în lume a început o explozie a industriei automobilelor, dar şi se puneau bazele industriei calculatoarelor.

De atunci şi până astăzi, când ne putem conecta instantaneu prin Internet la orice colţ din lume, revoluţia tehnologică a mers într-un ritm ameţitor. Putem vorbi cu oameni oriunde în lume în direct, pe Zoom sau WhatsApp și nu ne costă nimic, decât doar abonamentul de Internet. Atmosfera din jurul planetei noastre este acoperită de mii de sateliți care ne monitorizează și ne ajută constant în dispozitivele de urmărire GPS. Milioane de mesaje sunt transmise în jurul lumii în fiecare secundă. Suntem monitorizați în mașinile noastre, pe stradă, la cumpărături sau la serviciu. Acasă avem televizoare cu ecran plat, de înaltă definiție. Avem mai multe gadget-uri, laptopuri, tablete și PC-uri, care ne permit să redăm sau să descărcăm orice ne-am putea dori. În fiecare zi, miliarde de mesaje, imagini și videoclipuri invizibile sunt transmise peste tot în jurul nostru. Aerul și atmosfera sunt „autostrada” minunatei noastre lumi tehnologice.

Dar, v-aţi întrebat vreodată cine deține această „autostradă informaţională”? Conform unui articol de pe site-ul thebigwobble.org, se dă vina pe Satana, pe „prinţul văzduhului”, aşa cum este definit el în Biblie. Adică, Satana ar controla toate aceste semnale tehnologice de pe planeta noastră.

Bun, dacă am trece de aspectul religios, şi dacă am înlocui Satana cu un grup de extratereştri extrem de avansaţi tehnologic ce ne controlează din umbră planeta noastră, atunci lucrurile ar putea căpăta un anumit sens.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu