EXCLUSIV! „Codex-ul lui Isaia” – un text antic ascuns de Vatican – ne arată puterile cosmice extraordinare pe care le are omul! Fizica cuantică validează textul…


„Matricea Divină” este un fel de rețea electrică sau mai degrabă un fel de plasă „cuantică“, care face legătura între universul nostru interior şi cel din afară și este constituit la rândul său, printr-o rețea de mai multe filamente (sinapse), care sunt, de asemenea, prezente în creierul nostru.

În 1944, fizicianul Max Planck, creatorul teoriei cuantice, i-a lăsat pe toţi uimiţi atunci când a spus că toate lucrurile sunt doar energie pură (la fel şi noi, oamenii, suntem tot energie). Totul este pur și simplu „Energie”. Potrivit lui Gregg Braden, care și-a dedicat mai mult de 20 de ani de cercetare în acest domeniu, descoperirile recente includ dovezi că există într-adevăr, o „matrice Planck”, aceasta fiind echivalentă cu „Matricea Divină”. Planck a spus că această Matrice se află peste tot: pe stele, în roci, în ADN etc. Din punct de vedere fizic/microscopic nu există nimic, pentru că totul este vibrație, totul este un efect condensat al energiei. Trăim într-un Univers plin de vibrații și corpul nostru este format din vibrațiile de energie pe care le emitem în mod constant.

Pe de altă parte, experimentele științifice au arătat că ADN-ul nostru se schimbă odată cu frecvența produsă de sentimentele și emoțiile noastre. Acest lucru ne arată un nou mod de a vedea lucrurile; avem puterea de a ne conecta la toată creația prin ADN, care creează câmpuri de torsiune mici, care la rândul lor creează portaluri dimensionale mici numite „RingHoles”. Din aceste portaluri, o energie puternică este emanată.

Această energie puternică pare a fi o rețea densă care conectează toate materiile, în timp ce noi influențăm această rețea prin vibrațiile noastre. Experimentele au descoperit faptul că frecvențele cele mai ridicate ale energiei sunt cele ale dragostei, ele afectând şi mediul. Aceste frecvenţe fac schimbări semnificative în ADN-ul nostru și în mediu. Acest lucru are un înțeles profund, pentru că avem mult mai multă putere decât ne putem imagina.

Întotdeauna am auzit de puterea pe care o avem („credinţa care ar putea muta şi munţii”), din Biblie, dar multe informații nu au fost niciodată făcute publice, deoarece este o „putere care face parte din noi”, iar Vaticanul a dorit ca noi să fim slabi și supuşi. Totul s-a schimbat de la descoperirea manuscriselor de la Marea Moartă (1946). Printre ele găsim şi „Codex-ul lui Isaia”, un text atribuit profetului Isaia, cu mai mult de 2.000 de ani în urmă, unul dintre textele care confirmă descoperirile cuantice făcute în secolul trecut şi în zilele noastre.

De exemplu, în „Codex-ul lui Isaia” se vorbeşte despre existenţa mai multor posibilităţi viitoare pentru orice moment al vieţii noastre, pe care, de cele mai multe ori, le-am ales în mod inconştient. Însă, noi putem crea și schimba linia timpului. Liniile de timp sunt secvențe spațio-dimensionale fragile, care așteaptă să fie trezite de deciziile noastre făcute în prezent. Secvențele cuantice ale liniei de timp sunt legate de Matricea Divină.

„Codex-ul lui Isaia” descrie aceste posibilități cu exemple simple şi clare, pe care noi, prin știința cuantică, abia acum le putem înţelege. Cercetătorul Gregg Braden se referă la o tehnologie utilizată pe scară largă din cele mai vechi timpuri, care a fost apoi ascunsă de către Vatican în primele secole ale mileniului nostru. De exemplu, există o tehnică foarte simplă, cunoscută universal ca şi „rugăciune”. Însă această rugăciune trebuie aplicată corect, pentru că ea ne-ar oferi ocazia de a realiza lucruri extraordinare care depășesc imaginația umană. Dar cine poate să o folosească corect? Acest model pierdut de rugăciune are puterea de a vindeca corpul uman, de a aduce pe Terra o pace durabilă și de a preveni tragedii climatice cu care omenirea se confruntă și se va confrunta în viitor…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock