Iată „marea descoperire” NASA pe Marte: apa sărată… De ce evită cei de la NASA să anunţe descoperirea artefactelor extraterestre de pe această planetă, când chiar un general american a recunoscut acest lucru!?


civilizatii MarteIată „marele anunţ” făcut de NASA ieri, 28 septembrie 2015, la o conferinţă de presă aşteptată de toţi cu sufletul la gură. Citez de pe hotnews.ro:

Oamenii de ştiinţă au descoperit primele dovezi că apa sărată ar putea curge pe suprafaţa planetei Marte în lunile de vară, potrivit unui studiu publicat luni şi citat de Reuters. Oamenii de ştiinţă afirma, într-un studiu publicat în revistă Geoscience, că au găsit semne, în curioasele linii desenate pe pantele planetei, de prezenţa de minerale sărate „hidratate”, care au necesită prezenţa apei pentru formarea lor.

Este această descoperire o probă lipsită de echivoc a prezenţei apei lichide pe Marte? „Aş spune aproape”, a declarat Alfred McEwen, de la Universitatea din Arizona, co-autor al studiului. La puţin timp după publicarea studiului, NAŞA a indicat că deţine dovezi legate de prezenţa apei lichide pe Marte.

„Este un avans semnificativ care pare să confirme că apa sub formă de fluxuri de sărături curge în prezent pe suprafaţa lui Marte”, a declarat John Grunsfeld, administrator adjunct al NAŞA, într-o conferinţă de presă foarte aşteptată, după ce agenţia americană anunţase cu o zi în urmă că va anunţa o „descoperire majoră”.

P.S. Precum am bănuit acum două zile (Ce anunţ “incredibil” despre planeta Marte va face NASA luni, 28 septembrie 2015? Va recunoaşte NASA existenţa civilizaţiilor extraterestre vechi de pe “planeta roşie”? Haideţi să ghicim…), NASA nu va face niciodată vreun anunţ despre descoperirea rămăşiţelor unei civilizaţii extraterestre vechi pe Marte, ci va anunţa cel mult descoperirea unor organisme unicelulare sau a apei: „Pot să bănuiesc ce va declara public NASA pe 28 septembrie 2015: că, în trecut sau chiar în prezent, pe această planetă ar putea exista forme simple de viaţă, “unicelulare”. Nimic despre viaţa inteligentă şi vechi civilizaţii. Acestea vor fi, probabil, doar informaţii ascunse pe care oamenii de rând n-ar trebui să le afle… S-ar putea însă nici măcar acele forme de viaţă “unicelulare” să nu fie anunţate, ci poate doar descoperirea unor surse de apă”.

Se pare că am avut din nou dreptate pentru că eu cunosc mentalitatea celor de la NASA. Însă, aşa cum spuneam acum 2 zile, există o mulţime de dovezi care ar arăta că „planeta roşie” a fost odată locuită, cum ar fi imensul cap de om sculptat din regiunea Cydonia de pe Marte. Să nu uităm ce-a declarat odată despre Marte generalul-maior pensionar Stubblebine, fost şef al serviciilor secrete ale Armatei Americane:

Există structuri pe suprafața lui Marte. Vă voi spune  există structuri şi sub suprafața lui Marte, care nu au putut fi văzute de către camerele Voyager în 1976. Vă voi dezvălui, de asemenea, există mașini pe suprafața lui Marte, dar și sub suprafața lui Marte”. 

Probabil că generalul ştia ce spune…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO