Acest lucru nu-i normal: jumătate de cer pare a fi „blocat” de ceva uriaş


Pe cer au început să apară în ultima perioadă o mulţime de evenimente ce par „anormale” la prima vedere. Autorităţile ori le ignoră total, ori, dacă răspund, o fac într-un mod lapidar, de multe ori părând că ne ia de proşti. Dar mai sunt oameni care totuşi mai au şi minte…

De exemplu, scriam acum câteva zile de spirala misterioasă din Rusia, apărută pe cerul nopţii: Ruşii au rămas înmărmuriţi după ce-au văzut o spirală gigantică pe cer… Explicaţia? Nimeni nu ştie ce-ar putea fi, deşi autorităţile ruse au spus ceva de un test cu o rachetă.

În Colorado, SUA, tot foarte recent, a fost observată pe cer o pasăre cu aripi de foc, ce aduce aminte de legendara pasăre Phoenix: Pasăre cu aripi de foc? O creatură asemănătoare legendarei păsări Phoenix a fost observată în cer… La fel, nu s-a găsit vreo explicaţie logică pentru această apariţie.

Pe cerul Angliei, în iulie 2017, a fost surprins un imens „ochi Illuminati” – O, Dumnezeule, un imens “ochi Illuminati” a apărut pe cerul Angliei! Din nou Blue Beam sau e altceva!? Unii s-au gândit că e vorba de proiectul guvernamental secret Blue Beam, care foloseşte proiecţii holografice pe cer pentru a înşela oamenii. Scopul final al lui Blue Beam ar fi acela de instaurare a unui unic guvern mondial şi a unei religii unice.

Ei acum, ce vă prezint în acest articol? Într-un videoclip publicat pe YouTube pe 28-09-2017 de către utilizatorul roux goo, acesta ne prezintă o anomalie extrem de ciudată pe cer: în linie dreaptă, jumătate de cer (partea stângă) pare a fi blocat de ceva! De fapt, nu pare a fi ceva natural. De parcă unui imens OZN (extraterestru sau din alte dimensiuni?) i s-a blocat tehnologia de învăluire (ascundere). Şi, ce-i mai interesant îl reprezintă faptul că, în mai puţin de 1 minut, „sistemul” misterios de pe cer pare să se mişte spre stânga…

 


Lasă un comentariu