Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

De ce ni se pare că timpul trece mai repede? Pentru că Terra are o frecvenţă mai mare şi poate că intrăm într-o altă dimensiune…

  •  
  •  
  •  
  •  

timp PamantMai mulți oameni din întreaga lume se confruntă cu sentimentul conform căruia timpul se accelerează. Deşi ziua este alcătuită tot din 24 de ore, timpul pare să se miște mai repede ca niciodată pentru mulți oameni. Există mai multe explicații pentru acest fenomen al accelerării timpului. Cea mai populară explicație ar fi aceea că nu timpul se accelerează, ci conștiința noastră care creează impresia că timpul se accelerează.

Un cercetător crede însă că timpul se accelerează deoarece Creația se accelerează. Cu alte cuvinte, mai multe se întâmplă în mai puțin timp. Ceea ce mulți oameni nu iau în considerare este vibrația. Totul în existență se învârte în jurul vibrațiilor, deoarece atomii vibrează pentru a crea realitatea noastră 3-dimensională. Cum atomii vibrează mai repede, iluzia timpului accelerat este creată pentru că, fiziologic, corpurile noastre sunt sensibile la accelerarea „cuiva”, dar acesta nu-l putem atribui decât timpului.

De mii de ani, rezonanţa Schumann (sau pulsul inimii Pământului) este de 7,83 cicluri pe secundă; militarii au folosit acest lucru ca pe o referinţă extrem de fiabilă. Cu toate acestea, începând cu anul 1980, aceasta rezonanţă a crescut încet. Acum, ea este de peste 12 de cicluri pe secundă! Acest lucru echivalează cu 16 ore pe zi în loc de 24 de ore. Astfel, s-a creat iluzia că timpul pur şi simplu zboară. Poate fi această mărire a frecvenţei Terrei responsabilă pentru accelerarea timpului?

Modificările frecvenţei pământului afectează somnul, relaţiile, capacitatea de reglare a sistemului imunitar, precum și percepția asupra timpului. Apar migrene, dureri de cap, oboseală, senzatii electrice la nivelul membrelor și coloanei vertebrale, crampe musculare, simptome asemănătoare gripei, vise intense. Acestea ar putea fi cauzate de toate schimbările care au loc pe Pământ în perioada aceasta; corpul uman este din ce în ce mai sensibil ca urmare a noilor vibrațiilor. Oare ce se întâmplă cu noi? Vom intra într-o altă dimensiune?


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu