Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Au aterizat germanii pe Lună în 1942, utilizând racheta lor extra-atmosferică de tip Miethe şi Schriever?

182

baza lunaraAcesta este un articol scris de către Vladimir Terziski, preşedintele Academiei Americane privind Ştiinţele Dizidente. Desigur că opiniile sale vor părea şocante şi pe mulţi îi vor intriga, dar, ce motive am avea să nu-i ascultăm şi opinia sa?

Germanii au aterizat pe Lună probabil că în 1942, utilizând racheta lor extra-atmosferică de tip Miethe şi Schriever. Această rachetă are diametrele cuprinse între 15 şi 50 de metri, 10 niveluri de compartimente şi conţine o turbină Schriever Walter, făcând-o astfel să devină un vehicul de explorare interplanetară.

Se pare că nu există nicio îndoială că pe Lună există atmosferă, apă şi vegetaţie, şi omul nu are nevoie de niciun costum spaţial pentru a păşi pe Lună. O pereche de jeanşi, un pulover şi nişte adidaşi ar fi suficienţi. Tot ce ne-a spus NASA despre Lună e doar o minciună, pentru ca omenirea să stea departe de acest corp ceresc. Toate aceste condiţii fizice de mai sus, ar face lucrurile mult mai uşoare pentru construirea unei baze pe Lună. Naziştii au început deja s-o facă, iar până la sfârşitul celui de-al doilea război mondial exista deja o bază de cercetare nazistă pe Lună.

Atunci când ruşii şi americanii au aterizat în secret pe Lună, cu propriile lor navete, la începutul anilor ’50, ei şi-au petrecut prima lor noapte ca oaspeţi în bazele naziste. În anii ’60, o uriaşă bază ruso-americană a fost construită pe Lună, care ar avea, conform zvonurilor, o populaţie de 40.000 de oameni!

Orgoni Crystal