Acest fost militar din Armata SUA susţine că 57 de specii extraterestre au ajuns pe Terra în zilele noastre! Ar exista chiar şi un manual secret cu ele…


În lumea cercetării OZN-urilor, numele sergentului în rezervă al Armatei Americane, Clifford Stone, este aproape o legendă. Stone a fost în armată timp de 22 de ani, iar din 1968 până în 1990, el a susţinut că ar fi făcut parte dintr-un grup secret de elită care a fost desemnat să recupereze părți de OZN-uri sau corpuri de extratereştri.

Pentru a-și susține afirmațiile, Stone a dezvăluit de existența unor proiecte clasificate, cum ar fi Moon Dust și Blue Fly, care au fost create pentru a ascunde resturile OZN-urilor. De exemplu, proiectul Moon Dust implica crearea unei echipe de reacție rapidă, pentru a recupera sau a realiza exploatarea pe teren a obiectelor zburătoare neidentificate. Interesant că acest proiect apare în unele documente secrete care au fost declasificate ulterior.

Stone a susținut în mai multe interviuri că, în timpul serviciului său militar, a fost monitorizat de o persoană al cărui rang nu i s-a spus niciodată, dar pe care l-a numit „colonel”. Colonelul a fost prezent în locațiile de recuperare a resturilor de OZN-uri. Stone a remarcat că acest colonel avea un manual gros de trei inci, care conținea informații despre 57 de tipuri de entități biologice extraterestre (EBE) cunoscute de Armata Americană. Sergentul susţine că a văzut şi el manualul; multe specii extraterestre arătau ca oameni, dar ochii lor erau puțin mai mari și aveau un iris negru. Potrivit domniei sale, speciile extraterestre contactau oamenii doar prin telepatie și chiar puteau citi mințile.

În 1973, Stone a fost implicat în recuperarea unui OZN prăbușit. A ascuns o mică bucată metalică de OZN în pantof și a îngropat-o lângă proprietatea sa din New Mexico, după pensionarea sa din 1990.

Pe 9 mai 2001, peste 20 de martori militari, de informații, guvernamentali, corporativi și științifici s-au prezentat la Clubul Național de Presă din Washington, DC pentru a stabili realitatea OZN-urilor sau vehiculelor extraterestre şi a formelor de viață extraterestre. Ca parte a Proiectului Disclosure, sergentul Stone și-a dezvăluit public povestea și a fost dispus să depună mărturie în fața Congresului American. Iată ce a declarat el atunci:

„Bună dimineața, doamnelor și domnilor. Mă numesc Clifford Stone, am fost sergent în Armata Statelor Unite. Aveam o autorizație secretă cu garanție nucleară (…) Am fost implicat în situații ce implica recuperări de farfurii zburătoare prăbușite. Au fost cadavre implicate în unele dintre aceste accidente, unele din ele fiind în viață. Publicul american nu ştia nimic, lumea nu ştia nimic (…) Accidentele OZN nu sunt evenimente care au loc în fiecare zi. Sunt rare. Știu că nu suntem singuri în Univers. (…) Mă aflu astăzi în fața voastră și a lui Dumnezeu și vă spun asta: dacă Congresul mă cheamă și îmi va spune: „Vrei să mărturisești în detaliu ceea ce știi?”, voi răspunde că sunt pregătit să o fac. Guvernele nu trebuie să mintă niciodată oamenii. Mulțumesc.”

Stone susţine că în Vietnam i-a ajutat pe extratereștri să evadeze din custodia militară, deoarece avea grijă de drepturile extratereștrilor care vizitau Pământul. El spune că era priceput la comunicarea cu extratereştrii găsiţi la locul prăbuşirii OZN-urilor. Odată, echipa sa a tras un glonț într-un extraterestru, dar acesta l-a deviat cu o tehnologie avansată. El a menționat și tehnicile de teleportare ale extratereştrilor, trezindu-se la sute de metri de poziția sa inițială.

Stone susținue, de asemenea, că există multe grupuri extraterestre care vizitează sistemul nostru solar și Pământul, dar când oamenii au învățat cum să le detecteze navele, și-au limitat vizitele, dar acestea nu s-au oprit.

Singura lui dorință a fost să le lase cetățenilor americani să cunoască adevărul despre OZN-uri și ipoteza extraterestră. Sergentul Clifford Stone, în vârstă de 72 de ani, a murit liniștit la domiciliul său, pe 10 februarie 2021.

Surse: – videoclipul YouTube „2001 National Press Club Event (Presented by Dr. Steven Greer)”
– cartea „Eyes Only: The Story of Clifford Stone and UFO Crash Retrievals” de Paola Leopizzi Harris / amazon.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock