Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Antihristul, rezultat al societăţii tehnologice moderne. El va cuceri Pământul cu cele mai moderne arme şi se va declara “prinţul păcii”!

1003

antihrist 10Antichrist, adversarul lui Iisus, are ca ţel instaurarea Noii Ordini Mondiale, cu o religie mondială unitară. Despre acest individ şi despre apariţia sa aflăm câte ceva de la unele vizionare şi unii vizionari. Se spune că este vorba despre o persoană care s-a născut la începutul anilor şaizeci în ţinuturile Israelului sau în Orientul Apropiat (aici viziunile diferă).

Jeane Dixon, un medium din SUA, ne explică despre Antihrist: „Zona sa de acţiune va fi seducerea individuală a omenirii, aceasta însemnând o ideologie care se compune din noţiuni politice, filozofice şi religioase şi care va arunca oamenii într-o profundă criză de credinţă… În timp ce profetul Antihristului îşi va extinde ideologia, oamenii vor orbi ca rezultat al progresului tehnicii şi al bunăstării extreme. În cele din urmă, societatea se va închina la ea însăşi şi la cuceririle ei materiale, până in momentul în care omul va spune: eu sunt puterea şi nu mai am nevoie de niciun Dumnezeu. Am nevoie numai de ştiinţa mea umană.“ Urmează ca el să înfăptuiască apoi minuni, care însă vor putea fi posibile numai prin cuceririle tehnologiei umane.

Jeane Dixon este convinsă şi de faptul că, în esenţă, Antihristul va fi un fenomen cu caracter politic. „El va fi o personalitate militară. Va cuceri pământul cu cele mai moderne arme şi va şti şi să îl ţină în şah… Se va proclama el însuşi „prinţul păcii”… Va introduce o religie proprie şi în principiu antiumană, ale cărei baze sunt ateismul şi lupta împotriva oricărei forme de religie.“ Se zice că în 1930 vizionara americană Mary ar fi afirmat că „Lucifer se (va) face o făptură din materie, pentru a apărea ca om printre ceilalţi oameni”.

Orgoni Crystal