Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O poveste şocantă: o familie foarte bogată din America e vizitată constant de extratereştri-reptilieni, primind valize cu bani!

  •  
  •  
  •  
  •  

reptilieni 11Acum vreo 25 de ani, binecunoscutul scriitor în domeniul paranormalului şi OZN-urilor, Van Helsing, întreprinde o călătorie în America, unde a cunoscut-o pe prietena uneia dintre cei mai de succes avocaţi americani. După ce s-a împrietenit cu aceasta, a aflat cea mai fantastică povestire din viaţa sa. Prietenul femeii era deja unul dintre cei mai bine plătiţi avocaţi ai Americii.

Avocatul s-a dus la reşedinţa din Houston a unei familii extrem de bogate, fiind rugat de către menajeră să mai aştepte puţin, deoarece gazda mai avea ceva de rezolvat. Întrucât se înţelegea bine cu menajera şi aceasta l-a întrebat dacă n-ar vrea să meargă în bucătărie şi să bea împreună o cafea, a fost de acord. Cei doi au discutat până când atenţia i-a fost atrasă de câteva scaune de o formă neobişnuită. Venind vorba despre acestea, mai întâi menajera a avut reţineri, ţinând mâna la gură, dar până la urmă a spus:

„Dacă nu spuneţi mai departe… Aşadar, o dată pe lună toţi angajaţii sunt liberi la sfârşitul săptămânii, numai eu nu, deoarece lucrez de mult timp aici. De fiecare dată, aterizează după amiaza pe teren o farfurie zburătoare. Ei, şi acum avem o problemă, deoarece creaturile care vin din naveta cosmică nu arată ca oamenii, ci ca oameni-şopârle, au numai trei degete şi o coadă. Ei vin din nava cosmică şi întotdeauna au la ei multe valize mari, cu care aduc bani, însă de luat nu iau nimic cu ei. Scaunele sunt confecţionate special pentru aceste fiinţe, locurile libere de la capătul rezemătoarelor sunt pentru cele trei degete, iar orificiul de şa speteaza scaunului este pentru coadă. Cred că aduc bani – odată am văzut o valiză deschisă”.

Avocatul a fost atât de şocat, încât la scurt timp a renunţat la biroul de avocatură – la 35 de ani – şi s-a retras cu prietena sa în Caraibe. Oricum, câştigase deja atât de mult, încât niciodată n-ar mai fi fost nevoit să muncească. Ce spuneţi acum? Toate sunt prostii? Incredibil, science-fiction?


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu