O istorie alternativă a Terrei: în trecut, anul avea 480 de zile, iar Pământul se rotea invers faţă de acum! Gravitaţia era mult mai mică… de aceea se explică existenţa giganţilor!


pangeeaIată şi o mică istorie alternativă a umanităţii şi a Pământului, alta faţă de cea cu care aţi fost obişnuiţi. Primele civilizaţii umane nu au apărut pe Terra, ci pe Venus şi pe Marte. Acolo însă s-au petrecut schimbări climatice ireversibile, astfel încât vechii oameni au fost nevoiţi să se mute pe Pământ.

După plecarea reprezentanţilor civilizaţiilor de pe Venus şi Marte, primele forme de civilizaţie umană au decăzut, sub influenţa spiritelor negative. O perioadă de timp civilizaţia s-a menţinut, totuşi, păstrându-se cunoştinţele lăsate de vizitatori. Geografia modernă a postulat ipoteza că la început Pămîntul era format dintr-un singur continent. Dilema era cum a fost posibilă fragmentarea uscatului în şapte platforme continentale?

Răspunsul există, trebuie cunoscut. În urmă cu milioane de ani, Pământul se învârtea invers, iar anul prezenta 480 de zile. Gravitaţia fiind mai redusă, şi oamenii din străvechime erau puţin diferiţi de imaginea noastră de azi, mai înalţi – putem face legătura în acest sens cu uriaşii pomeniţi în Biblie şi cei din legendele greceşti vechi.

La un moment dat, un corp ceresc venind din direcţia Centrului Galaxiei a lovit Pământul în zona unde acum este fundul Oceanului Pacific. Un spaţiu foarte mare şi adânc. Astfel s-a perturbat însăşi evoluţia planetei noastre, în sensul că din cauza acelui impact extraordinar de puternic, Pămîntul acum se învârte în sens invers! Şi, după cum se ştie, din ce în ce mai accelerat. Apare deci, în urma cataclismului cosmic, noua configuraţie a Terrei.

Continentul unic Pangeea s-a fragmentat ceva mai tîrziu, dar speţa umană a degenerat încă o dată, iar supravieţuitorii s-au retras în zona cunoscută sub numele de Atlantida. Aici s-a format din nou un nucleu de civilizaţie bazat pe folosirea pozitivă a tuturor cunoştinţelor lăsate de venusieni şi marţieni.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO