Informaţii „top secret” despre Marte: pe această planetă au existat în trecut forme de viaţă, chiar şi dinozauri? Întregi oraşe antice se află îngropate sub nisipul marţian!?


Marte baza extraterestraÎn acest articol, veţi putea citi nişte informaţii uluitoare despre planeta Marte, pe care le-am citit într-un material în limba engleză. Acesta l-am tradus şi am sintetizat câteva fraze-cheie:

* Omenirea a fost fascinată de planeta Marte încă din vechime. Spre deosebire de unii dintre sateliții lui Jupiter și Saturn, de Lună şi de planeta Venus, Marte chiar îşi are originea în sistemul nostru solar. Suprafața sa pare să fie pustie, cu nisip și vânt.

* Totuşi, Marte a fost prima planetă din sistemul nostru solar care a fost explorată și colonizată. Atunci când extratereştrii au venit în sistemul nostru solar, ei s-au oprit mai întâi pe Marte, care avea atunci un ocean și atmosferă. Unele forme de viaţă de pe Marte nu au evoluat acolo, ci au fost aduse acolo (cât şi pe Pământ) de extratereştrii de pe Alpha Draconis, Pleiade, Zeta Reticuli și Sirius, în urmă cu 189 de milioane de ani. Dar, alte forme de viaţă de pe Marte erau exact identice cu cele de pe Pământ.

* Se pare că în urmă cu circa 69 de milioane de ani în urmă, un asteroid foarte mare a venit prin sistemul nostru solar. Acest asteroid a fost atât de puternic încât pur şi simplu a mutat Marte de pe orbita sa inițială (care a fost mai aproape de Pământ) și l-a dus cu circa 30 de milioane de km mai departe. Toate acestea s-au întâmplat într-o perioadă foarte scurtă de timp, iar acest lucru a avut un efect devastator asupra planetei. Atunci, ar fi murit şi dinozaurii de pe Terra (şi, apropo, se pare că şi Marte a avut parte de dinozauri în trecutul său).

* Marte a fost o planetă locuită pe o perioadă extrem de mare; acum, există ruine pe toată planeta. Cele mai multe dintre ruine sunt îngropate sub sute de metri în nisip, ca în cazul ruinelor orașelor antice de pe Terra.

* Zona de pe Marte cunoscută sub numele de „Falia Tharsis” conține ruinele unui vechi oraş vechi de aproximativ 69 milioane de ani. Regiunea Utopia deține, de asemenea, ruinele unui oraș la fel de vechi. O zonă cu adevărat interesantă este numită „Valea Canionului Mariner”, în cazul există un vechi oraș, Lyraen, care a fost îngropat de circa 113 milioane de ani.

* Pe Marte, există un vast complex (Eva) construit iniţial cu zeci de milioane de ani în urmă, şi reactivat cu ajutorul extratereştrilor gri pentru guvernul american. Acesta se întinde pe o suprafaţă de 200 de km pătraţi și este alcătuit din trei niveluri de adâncime. El poate adăposti aproximativ 300.000 de locuitori. Complexul subteran are patru deschideri la suprafață.

Şocante informaţii, nu?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock