Într-un şocant interviu marca Exopolitics, aflăm că detectorul masiv de neutrini IceCube din Antarctica ar putea fi folosit în secret pentru a comunica cu navele spaţiale ce călătoresc prin sistemul nostru solar


Începând cu octombrie 2010, Eric Hecker a petrecut un an lucrând la stația Amundsen Scott de la Polul Sud, pentru compania de servicii polare Raytheon, unde a efectuat întreținerea echipamentelor științifice, inclusiv a detectorului masiv de neutrini IceCube Neutrino. El a aflat că IceCube e mai mult decât să înregistreze pasiv neutrinii care trec prin Pământ. Dimensiunea și puterea sa au sugerat că ar putea fi folosit pentru comunicații în spațiul adânc (cuantic) cu navele spațiale care călătoresc prin sistemul nostru solar și nu numai.

Eric a descris cum IceCube ar putea fi folosit şi pentru modificarea vremii, controlul minții, jucând un rol semnificativ în două cutremure care au lovit Christchurch (Noua Zeelandă) în septembrie 2010 și februarie 2011.

Într-un interviu pentru celebrul site de conspiraţii Exopolitics.org, condus de Dr. Michael Salla, Eric descrie experiențele sale în Marina SUA, care l-au condus la concluzia că a făcut parte dintr-un program spațial secret și că această corporație, Raytheon, a jucat un rol cheie. Deoarece Raytheon a fost și angajatorul său în timpul anului în care a lucrat la Polul Sud, el bănuiește că munca lui a fost acoperită pentru continuarea serviciului său într-un program spațial secret care operează în Antarctica, despre care toate amintirile sale au fost șterse. În interviu, Eric și-a descris eforturile de a-și aminti mai multe lucruri despre programul spațial secret și modul în care acesta se leagă de anul în care a petrecut lucrând în Antarctica.

IceCube Neutrino este un detector de neutrini construit la stația de sud Amundsen – Scott din Antarctica. Proiectul este un experiment recunoscut CERN. Mii de senzori sunt localizați sub gheața Antarcticii, pentru a măsura neutrinii care trec prin Pământ.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): A Year at the South Pole with the Ice Cube Neutrino Detector – the SSP connection / exopolitics.org

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO