Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Vaticanul sapă în mod ilegal un tunel pentru a deshuma ADN-ul regelui David şi a-l duce pe Mesia la viaţă – susţine un rabin

6699

blankVaticanul ar fi săpat un tunel secret în Ierusalim pentru a dezgropa ADN-ul regelui David și pentru a-l învia pe Mesia, susține un rabin, citat de cotidianul “The Daily Star”.

Mișcarea Regavim, un grup dedicat protejării resurselor naționale din Israel, a depus săptămâna trecută o petiție împotriva municipalității din Ierusalim, cerându-le să ia măsuri împotriva tunelului. Se afirmă că ar exista un pasaj de aproximativ 1.970 de metri lungime și 5 metri lățime sub Biserica Adormirii de pe Muntele Sion, pe care s-a finalizat construcția în urmă cu aproximativ 12 ani.

Regavim susține că autoritățile catolice au construit tunelul de la clădirea principală a Bisericii Adormirii până la reședințele clerului din clădirea Beit Yosef. Grupul mai spune, de asemenea, că pasajul a fost construit fără permisiune și ar putea fi deteriorat artefacte arheologice în timpul procesului de săpături nesupravegheate.

Dar un lider spiritual este convins că scopul tunelului este mult mai sinistru. Rabinul Daniel Asor de la Institutul Yanar susține că tunelul a fost construit pentru a permite membrilor Bisericii Adormirii să dezgropeze rămășițele regelui biblic David (regele Israelului care l-a ucis pe uriașul Goliat), despre care se crede că ar fi fost îngropat în Muntele Sion.

Asor mai susține că biserica acționează la instrucțiunile Vaticanului, spunând că are un plan de colectare a probelor de ADN din oasele regelui David. Apoi, conform lui Asor, Vaticanul ar putea folosi ADN-ul pentru a clona un om complet nou, cu care va încerca să păcălească lumea, pentru a crea iluzia că Mesia a revenit în lume.

Creştinii cred că Iisus Hristos a fost fiul lui Dumnezeu, iar Mesia a prezis că va reveni pe Terra și va salva lumea de păcatele ei. Cu toate acestea, iudaicii nu cred că Iisus a fost fiul lui Dumnezeu și încă așteaptă prima venire a lui Mesia.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailystar.co.uk

Orgoni Crystal