Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un cercetător şochează: Armata Americană are nave secrete incredibile, ce folosesc „energia liberă” descoperită de Tesla

 • 330
 •  
 •  
 •  
  330
  Shares

blankConform unui cercetător în domeniul ozenisticii, John Lear, Armata Statelor Unite are la dispoziţia sa – şi a avut destul de mult timp – nave secrete capabile să zboare de trei ori mai repede şi la o altitudine mai mare decât oricare avion de luptă care este cunoscut în mod „oficial” de către public. Aceeaşi navă poate teoretic să se dematerializeze şi să se rematerializeze într-o fracţiune de secundă, la fel cum poate să plutească la câţiva centimetri de pământ, înspăimântând astfel cumplit oricare duşman real său potenţial.

Poate nu este chiar atât de surprinzător că această navă utilizează o formă de energie pe care în mod normal ar trebui să o vedem că fiind „extrem de revoluţionară” şi care este atât de economică şi disponibilă, încât forţele „inamice” se pot teme în fiecare clipă că „balanţa puterii” poate fi înclinată în aşa fel încât să le scape din mâini şi să schimbe radical peste noapte societatea.

Dar, ce formă are această energie şi de unde poate să fie obţinută? De ce nu aţi auzit până acum această uimitoare dezvăluire? Răspunsul la astfel de întrebări este foarte simplu:
* Această energie este la dispoziţia tuturor;
* Se află în tot ceea ce vă înconjoară;
* Şi nu aţi auzit până acum nimic de ea pentru că există o întreagă conspiraţie a sistemului militar- industrial pentru a ţine în secret existenţa ei faţă de „masele de dobitoci” care trebuie să rămână în ignoranţă totală astfel încât „interesele corporatiste să poată obţine profituri imense de pe urma vieţii noastre”. Mai ales a noastră!

Cu mulţi ani în urmă, unul dintre cei mai încăpăţânaţi „gânditori liberi“ – un om dedicat adevăratului umanism – cu numele de Nikola Tesla, a ajuns pe ţărmurile noastre cosmice pentru a modela destinul nostru spiritual şi tehnic. A venit dintr-un alt timp şi alt spaţiu pentru a alerta lumea în ceea ce priveşte necazurile ce vor să vină (primul şi al doilea război mondial şi globalizarea comunismului). În acelaşi timp, a venit cu „soluţii” pentru problemele noastre.

Deţinător a peste o mie de brevete pentru minunate invenţii, Tesla a refuzat milioane de dolari din dividende la fel precum a refuzat Premiul Nobel fiindcă nu a crezut că „marile afaceri” şi „corporaţiile uriaşe” ar trebui să controleze ceea ce de drept aparţine întregii umanităţi. Din cauza crezurilor sale, Tesla a fost deseori hărtuit si viaţa sa ameninţată… El a refuzat contactul cu marile afaceri şi lumea corporatistă fiindcă a crezut în liberul întreprinzător.


 • 330
 •  
 •  
 •  
  330
  Shares
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu