Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cu o zi înainte de atentatele teroriste 9/11 de la New York, tatăl preşedintelui George Bush participa la o conferinţă de afaceri alături de fratele teroristului Osama bin Laden. Coincidenţă?

  •  
  •  
  •  
  •  

În dimineaţa zilei de 11 septembrie 2001, la New York au avut loc tragicele atacuri teroriste, în care au fost doborâte, printre altele, „turnurile gemene” de la World Trade Center. Precum se ştie, la acea vreme, preşedintele SUA în funcţie era nimeni altul decât George Bush. Evenimentele teroriste respective au rămas în istorie sub numele de „9/11”.

Dar, ce făcea tatăl său, George Bush Sr. (şi el fost preşedinte american între 1988 şi 1992), cu o zi înainte, adică pe 10 septembrie 2001? Se întâlnea, în cadrul unei conferinţe de afaceri Carlyle Group, la Ritz-Carlton Hotel cu Shafiq bin Laden, fratele lui Osama bin Laden. Iată extrasul din cotidianul „Washington Post”, din 16 martie 2003, în care se vorbeşte despre această întâlnire:

„It didn’t help that as the World Trade Center burned on Sept. 11, 2001, the news interrupted a Carlyle business conference at the Ritz-Carlton Hotel here attended by a brother of Osama bin Laden [Shafiq bin Laden]. Former president Bush [senior], a fellow investor, had been with him at the conference the previous day”.

În traducere: „Nu a ajutat deoarece după ce World Trade Center a ars pe 11 septembrie 2001, această ştire a întrerupt o conferinţă de afaceri Carlyle, care a avut loc la Hotelul Ritz-Carlton, unde participa şi un frate de-a lui Osama bin Laden, Shafiq bin Laden. Fostul preşedinte Bush Sr., un investitor, a participat şi el la conferinţă în ziua precedentă”.

Această informaţie apare şi în cotidianul „The Economist” într-un articol din 26 iunie 2003 (vedeţi mai jos extrasul):

A doua zi, după atentatele teroriste de la New York, chiar în aceeaşi zi, administraţia lui George Bush dădea vina pe Osama bin Laden pentru actele de terorism de la New York. Vă daţi seama, tatăl preşedintelui se întâlnea, într-o întrunire de afaceri, cu o zi înainte de 9/11 cu fratele teroristului. Să fie doar o coincidenţă nefericită… e ridicol. Trageţi singuri concluziile!


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal