Twitter-ul e invadat de mesaje vocale misterioase, care fac legătura între dispariţia enigmatică a zborului MH370 şi extratereştri


Pe 8 martie 2014 a dispărut “Zborul MH370” al companiei Malaysian Airlines, care făcea ruta dintre Kuala Lumpur la Beijing.

Între timp, un mesaj vocal terifiant, în cod militar, a fost trimis la telefoanele aleatorii ale utilizatorilor de Twitter, iar acest mesaj pare să aibă legături cu zborul MH370, cu extratereştrii și cu sfârşitul lumii. Se pare că totul a început cu Ty, un utilizator Twitter obișnuit, fără vreun interes aparent în subiectul privind teoriile conspiraționiste. Pe 13 martie, Ty a postat o înregistrare a unui mesaj vocal înfricoșător pe care l-a primit pe telefonul său mobil și a cerut ajutor pentru traducerea acestuia. De atunci, el a primit mai mult de șapte milioane de opinii și a dat peste sute de teorii ale conspirații, făcându-l pe Ty să-şi dezactiveze temporar contul de Twitter, pentru că primea amenințări cu moartea.

Mesajul vocal bizar are o voce robotizată care arată ca un mesaj automatizat în întregime în alfabetul fonetic al NATO. Descifrat, el se citește astfel: „S Pericol SOS este foarte rău pentru tine trebuie să te evacuezi să fii precaut, pentru că ei nu sunt oameni 042933964230 SOS Pericol SOS”. Mesajul a atras atenția mai multor conspiraționişti, care susțin că numerele sunt coordonatele hărții Google Earth ale unui loc foarte aproape de locul unde MH370 a dispărut de pe radar.

Între timp, un alt mesaj înregistrat robotic, mai lung decât cel original, dar la fel de bizar ca primul, se presupune că a apărut şi pe alte telefoane mobile în afară de telefonul lui Ty. Pe acesta putem citi:

„Acesta nu este un test, nu e o glumă. În ultimii ani am dorit să trimitem mesaje vocale automate oamenilor care înțeleg și care nu se tem. Câte un mesaj din când în când îi va face pe mulți să știe adevărul. Adevărul este că alte ființe biologice există în Creația Supremă care susține viața. Pământul – o planetă creată la fel ca avansurile noastre tehnologice; voi, ca rasă umană, v-ați păstrat tari și puternici. Dar, pe măsură ce haosul vine pe planeta voastră, trebuie să ne arătăm pentru a dovedi că există moduri diferite de a păstra pacea. Mulți nu sunt de acord cu ceea ce spunem, aşa că ei ne vânează. Realizările dvs. sunt următoarele: ați creat religii pe un zeu părtinitor, ați creat un guvern care este corupt și care va cădea în curând, armele dvs. sunt avansate pentru că provine din tehnologia noastră. Teritoriile lichide pe care le numiți oceanele conțin multe secrete, inclusiv unele care sunt scufundate în abis. Ne vom face cunoscuți în cel mai bun mod posibil. Goliți spațiul aerian pentru a nu exista probleme”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): news.com.au


Lasă un comentariu