Secretele piramidelor egiptene ne arată faptul că cel puţin 90% din istoria omenirii a fost îngropată şi ascunsă…


Piramidele egiptene reprezintă poate cel mai mare mister din istoria omenirii şi asta pentru că, până în prezent, nimeni nu a reuşit să afle în ce scop au fost ele ridicate. De fapt, există mai multe mistere legate de piramide, aşa cum putem vedea din cele spuse mai jos:

1) Piramidele nu sunt morminte; nicio mumie nu a fost găsită vreodată în interiorul piramidelor. Toate mumiile au fost găsite în Valea Regilor.

2) Cum naiba să tai blocuri de granit de 20 de tone, cu o precizie extremă, şi să le ridici unele peste altele, în „Camera regelui”, cu rampe de lemn, aşa cum ne spun specialiştii. Să presupunem că s-au folosit rampe de lemn; ar trebui tăiată o pădure întreagă pentru a oferi lemn suficient pentru a muta 2,3 milioane de blocuri de pietre uriașe. Unde naiba sunt dovezile pentru acel lemn?

3) Nu există un singur text hieroglific care să spună că egiptenii antici au fost cei care au construit piramidele.

4) De câți sclavi sau muncitori aveți nevoie pentru a scoate, tăia și ridica 2,3 milioane de pietre? Unde naiba găsești oameni care pot ridica tone uriașe de granit?

5) Cum poziționezi întreaga piramidă în fața nordului adevărat, acum 4.000 de ani, când constructorii nu știau nici ce este roata? (asta e părerea egiptologilor).

6) Vârful piramidei este la nici 1 cm de centru (baza piramidei), asta după ce s-au pus 2,3 milioane de blocuri de piatră. Când împărțiți acea mică marjă de eroare la 2,3 milioane de pietre, precizia cu care au fost plasate pietrele este de neegalat și nu a fost niciodată realizată de arhitecții moderni cu toată tehnologia modernă din ziua de azi.

Concluzia? 90% din istoria omenirii a fost îngropată de timp, restul de 10% este scris de învingători.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO