Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Transformers 2, filmul care promovează Noua Ordine Mondială şi satanismul

235

Transformers 1Industria filmului este o oligarhie deţinută de câteva mari corporaţii, ce au ca scop producerea unui număr constant de filme ce încurajează anumite tipuri de comportamente. Dintre acestea, noul film apărut în 2009, “Transformers 2” este o peliculă care se adaptează acestui trend, căci atât “agenda Noii Ordini Mondiale”, cât şi diferite simboluri oculte sunt “vândute” telespectatorilor.

Guvernul mondial şi forţele militare din “Transformers 2”

Atât în “Transformers”, cât şi în “Transformers 2”, sunt prezentate în mod constant forţe militare, care se află în anumite ţări ale lumii. Din moment ce obiectivele acestor filme sunt acelea de a îndoctrina masele şi de a le face mai receptive la anumite idei, acestea din urmă sunt prezentate într-o lumină extrem de pozitivă. Iată care sunt şi ideile:

Transformers 21) Primul concept este acela al unui guvern mondial şi al unei conduceri militare. Conceptul nu este unul nou; a existat încă de pe vremea Imperiului Roman, şi este comparabil cu alte forme contemporane de guvernare, ca fascismul italian sau nazismul german. Asemenea forme de guvernare au ca scop promovarea unei stări universale de naţionalism; pentru atingerea acestui obiectiv de “guvern mondial” este necesar ca democraţia politică să dea greş din punct de vedere economic şi social, astfel încât să apară “guvernarea unică şi autoritară” ca fiind soluţia “miraculoasă”.

2) Al doilea concept: existenţa unui guvern mondial necesită prezenţa resurselor militare care să susţină un asemenea guvern. În filmul “Transformers 2”, acest lucru e subliniat prin prezenţa forţelor militare ale SUA şi ale altor aliaţi, ce acţionează în Orientul Mijlociu, sub un mandat internaţional.

3) Al treilea concept: guvernul mondial necesită un lider autoritar care să-i înlocuiască pe oficialii aleşi în procesul democratic. Acest lucru este subliniat în film, prin faptul că preşedinte SUA fie că nu ia deciziile, fie că nu le poate implementa, pentru că intervin figurile militare din guvernul mondial, care iau ei deciziile, cu scopul de a “proteja populaţia umană”.

Deci, ce ne aşteaptă în viitor?
– un proces avansat de control al minţii. Cum? Dacă nu ai o minte critică şi nu pui întrebări, atunci e mai uşor să fii subjugat.
– pentru a populariza ideile autoritare, trebuie mai întâi să se ridiculizeze libertatea şi procesul democratic.
– pentru a stabili “Noua Ordine Mondială” ca pe un fapt, şi nu ca pe o teorie a conspiraţiei, masele trebuie să primească cu bunăvoinţă acest concept şi să conlucreze cu forţele “aliate”.

politie7

“To punish and to enslave” (adică “A pedepsi şi a înrobi”), iată ce este scris pe o maşină a poliţiei. Măcar trebuie să le apreciem onestitatea.

Roboţii, extratereştrii “cei buni”

Ambele serii din “Transformers” îşi prezintă cu multă subtilitate ideile privind “Noua Ordine Mondială”. În ele se prezintă existenţa unor forme de viaţă extraterestră ca fiind un lucru normal, extratereştrii fiind “fraţii noştri”, “destinele noastre gemene”. Roboţii-extratereştri au o legătură puternică cu toate creaturile vii de pe Terra.

Sistemul hollywoodian şi-a aplicat trucurile sale străvechi şi în cele 2 filme “Transformers”, si e vorba de binecunoscutul basm al Binelui contra Răului. Deşi Răul a fost învins, el se va întoarce din nou în viitor pentru a confrunta Binele. Ideea este că Binele, pentru a lupta împotriva Răului, nu are nevoie de ajutorul divin, ci de cel al extratereştrilor. Dar la suprafaţă, filmul e distractiv, căci are loc triumful binelui; însă abilitatea unui film de a lovi mai multe păsări cu o singură piatră, nu trebuie subestimată.

Pregătirea pentru venirea Anticristului

Conform marilor religii ale lumii, extratereştrii ar putea fi fie fiinţe spirituale, fie demonice, provenind dintr-o lume paralelă, sau din dimensiuni ascunse. Cei care vor să facă rău, îl pregătesc pe Anticrist prin această “Nouă Ordine Mondială”, ce e caracterizată prin degradarea socială, abolirea şi slăbirea majorităţii religiilor, dezinformarea şi diviziunea socială a rasei umane. Pentru ca Anticristul să devină conducătorul lumii condusă de un singur guvern, este important ca integrarea socială să fie foarte slabă, iar credinţa în Dumnezeu foarte redusă. Întrucât masele sunt condiţionate să creadă în existenţa unor extratereştri din alt univers, atunci când timpul va veni pentru sosirea Anticristului, cei mai mulţi vor crede că el este un extraterestru foarte puternic. Anticristul va fi carismatic, un fals mesia şi un zeu care poate săvârşi miracole.

În ceea ce priveşte degradarea socială, cea din filmul “Transformers 2” este foarte evidentă. Personaje misogine, rasişti, sex cu câinii, roboţi cocoşaţi, etc. La un moment dat în film, se spune “Dacă Dumnezeu ne-a făcut pe noi după înfăţişarea Sa, atunci pe El cine l-a făcut?”, o frază menită a pune la îndoială credinţa în Dumnezeu.

Simbolismul ocult

Cubul negru din film, simbolul maleficului Saturn
Cubul negru din film, simbolul maleficului Saturn

Cel mai crucial aspect al filmului îl reprezintă cubul “All Spark”, cel care i-a creat pe roboţi. Acest cub aduce aminte de zeul Saturn, şi reprezentarea sa sub forma unui cub negru. Mai multe detalii despre semnificaţia cubului negru, găsiţi într-un articol publicat tot pe acest site (https://www.lovendal.ro/wp52/adorarea-lui-saturn-zeitatea-satanica/). Dar, în general se poate spune că acest cub negru este un simbol malefic.

Roboţii care se transformă, aceşti extratereştri care îşi schimbă forma, fac parte dintr-o veche mitologie. La fel ca şi Odin, zeul suprem al mitologiei nordice, sau Horus, din religia vechilor egipteni, toţi aceşti zei au abilitatea de a se transforma în animale sau în alte creaturi mitologice.

Piramida din film
Piramida din film

De asemenea, în “Transformers 2” vedem o mulţime de obeliscuri şi piramide, simbolurile preferate ale francmasonilor şi organizaţiilor oculte.

Creaţia lumii şi semnificaţia malefică

O scenă foarte interesantă din acest film este aceea în care se vorbeşte despre creaţia lumii, cu accente gnostice. E vorba de astronomie oferită de un profesor elevilor săi. Să citim puţin din scenariul peliculei:

– Spaţiu, timp. Apoi, profesorul muşcă dintr-un măr.
– Gravitaţie.
Profesorul aruncă mărul pe pantoful său, iar acesta se rostogoleşte până la o studentă aflată pe rândul din faţă. Fata ridică mărul şi şopteşte, având o privire seducătoare: “Mulţumesc”. Profesorul se uită la ea şi îi spune “Termină-l pentru mine”. Apoi, vorbeşte întregii clase:
– Astăzi vom merge într-o călătorie, voi şi cu mine. Cu toţii având o minte tânără şi doritoare să ajungă la maturitate. Eu voi fi ghidul vostru, tovarăşul vostru, îngerul vostru păzitor din adâncul întunericului. Bine aţi venit la Noţiuni Elementare de Astronomie! Ce ştim noi despre stele? Constelaţia Fecioarei, cunoscută şi ca “virgina”. Orion, marele vânător. Acestea nu sunt simple diamante sclipitoare la care să-şi pună dorinţe domniţele frumoase. Nu, sunt diamante pline cu o energie pulsândă, sălbatică şi primitivă.

Sam are viziuni în mintea sa, şi ridică mâna pentru a atrage atenţia. Se îndreaptă spre tablă şi scrie vechi hieroglife. Profesorul devine nervos şi spune:
– Tinere, nu voi fi făcut de râs în faţa decanului…Aceste este Universul meu. Eu sunt alfa şi omega! Pleacă de la ora mea!

Aceste linii au o semnificaţie ascunsă pentru cei iniţiaţi. Să citim puţin din viziunea gnostică a Creaţiei lumii (e vorba de povestea cu privire la Adam şi Eva):

“Secta gnostică maniheiştilor credea că Protanthropos (Adam) era “Sufletul Lumii”, şi a fost trimis să lupte împotriva întunericului. “Căderea în păcat” înseamnă că omul primordial a fost “predat” Satanei şi înghiţit în întuneric; actul amoros petrecut dintre Adam şi Eva semnifică faptul că întunericul a învins lumina”.

Din moment ce tot scenariul filmului urmează linia clasică a luptei dintre bine şi rău, învierea lui Optimus Prime din film înseamnă de fapt învierea multor zei păgâni (ca Odin şi Horus). Şi e clar că se referă la zei păgâni, şi nu la Iisus Hristos, întrucât Iisus nu avea puteri de a-şi schimba forma.

În concluzie: fiţi atenţi la mesajele ascunse din blockbusterele acestea şi nu vă mai lăsaţi manipulaţi de ele.

Orgoni Crystal