O conspiraţie fascinantă: în 1930, mai mulţi fizicieni au descoperit o altă dimensiune, în care se poate vedea trecutul omenirii? Este această descoperire ţinută secretă?


Precum ştie şi orice şcolar, spectrul radiațiilor electromagnetice este împărțit după criteriul lungimii de undă în mai multe forme: unde radio, microunde, radiații infraroșii, radiații luminoase, radiații ultraviolete, radiații X (Rontgen), radiații gamma.

Vom vorbi mai mult în acest articol despre radiaţiile gamma. Acestea sunt folosite în reactoarele atomice, sau în bombele nucleare care folosesc fisiunea sau ruperea unei molecule dintr-un metal instabil sau radioactiv, generând o energie infernală, la fel ca şi fuziunea hidrogenului, reacţie care o vedem cu ochiul liber în Soare.

După această bandă de frecvenţă gamma, urmează o alta care are o întindere incertă şi e numită „radiaţie cosmică”. Capătul superior nu e delimitat, aparatele terestre nu au această capacitate în acest moment. Asta în mod oficial pentru toată lumea, căci în mod neoficial există o conspiraţie. În anul 1930, o grupă de 26 de fizicieni anonimi, în frunte cu dr. Steinmetz şi Baird T. Spalding, după 9 ani de muncă, ar fi pus în evidenţă frecvenţe şi mai înalte, dar… surpriză! Au început să perceapă pe monitoarele lor alte dimensiuni, chiar şi un spectru anume în care erau înregistrate toate evenimentele omenirii, înşiruite pe orbita parcursă pe planetă.

Se pare că omul şi materia în sine emit un anume tip de radiaţie care nu se şterge în timp, aşa că Spalding a intenţionat să descopere un aparat care să poată percepe unidirecţional aceste frecvenţe traductibile în imaginea reală a evenimentelor trecute. Aceste aparate erau ca un fel de camere de luat vederi care „vedeau” la mii de ani în urmă amprentele sau urmele vibraţiilor generate de noi, fapt ce demonstra că istoria este altfel cum o cunoaştem…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock