De unde ştia Disney în 1940 (în animaţia „Fantasia”) de efectele devastatoare ale planetei Nibiru asupra Pământului?

  •  
  •  
  •  
  •  

„Fantasia”, o producţie apărută în anul 1940 şi produsă de celebrele studiouri Walt Disney, reprezintă o colecţie de animaţii, ce au loc pe fundalul muzical al unor mari opere clasice interpretate de către orchestra din Philadelphia de către dirijorul Leopold Stowoski. „Fantasia” cuprinde mai multe părţi, din care aş aminti: „Ucenicul vrăjitorului”, „Ritul primăverii”, „Dansul orelor” sau „Noaptea muntelui golaş”. Am vizionat şi eu o parte din aceste animaţii…este una este extrem de plăcută şi aş putea spune că Walt Disney a reuşit prin „Fantasia” să ducă desenele animate la rang de artă.

În „Ritul primăverii” ni se spune povestea evoluţiei vieţii pe Pământ. Ni se arată cum au apărut primele organisme unicelulare şi cum au evoluat ele spre dinozauri. În animaţie se sugerează că dinozaurii ar fi murit din cauza secetei prelungite pe Pământ, care ar fi uscat de tot planeta noastră. Totuşi, partea interesantă de aici începe. După moartea dinozaurilor, următoarele secvenţe prezintă trecerea unei planete roşiatice peste discul Soarelui. Şi nu, nu e vorba de eclipsa de Lună, căci imediat după trecerea planetei peste Soare, pământul începe efectiv să se cutremure şi să se crape, iar apa să năvălească peste tot  în uragane gigantice.

După aceste secvenţe, aş putea face imediat analogia cu mitica planetă Nibiru, care, coincidenţă sau nu, şi ea are culoarea roşie. Foarte interesant e că în anul 1940, când a fost realizată animaţia, nu existau date publice despre mitul Nibiru, acesta fiind scos la lumină abia la sfârşitul anilor 1970 de către Zecharia Sitchin. Din datele pe care le deţin până în prezent, se pare că Walt Disney, creatorul şi producătorul studiourilor Disney, a fost francmason de grad înalt, ceea ce înseamnă că a avut acces la o serie de informaţii oculte. Din această postură, ştia el de prezenţa planetei Nibiru şi de efectele ei devastatoare asupra Pământului? Şi nu e prima animaţie care ne prezintă asemenea informaţii. Aşa cum scriam în februarie 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/serialul-de-desene-animate-thundarr-barbarul-de-la-inceputul-anilor-80-ne-anunta-ca-planeta-x-va-devasta-pamantul-si-luna/), în serialul de desene animate Thundarr Barbarul de la începutul anilor 1980 ni se vorbeşte despre devastarea Pământului ca urmare a trecerii prin apropiere a unei planete fugare.

Prin aceste animaţii se doreşte a ni se transmite diverse avertismente despre ceea ce s-a întâmplat şi poate se va întâmpla în viitor?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu